Sko

715 treff

Salming sko– For alle distanser

Med Salming sko har du fottøy å løpe både korte og lange distanser med. De har en unik passform og beskytter føttene, og har et lekkert utseende.

Inspirert av hockeylegenden

Hele eventyret startet i Kiruna i Sverige, hvor Björn Salming fulgte i fotsporene til sin bror, og startet å spille hockey. Brødrene gjorde såpass stort inntrykk med sine ferdigheter på de større ishockeyklubbene at de endte opp i eliteligaen i Sverige. Salming Sports har till utspring i Björn Salming, og ble etablert i 2001. I dag er selskapet et av verdens største varemerker for innebandy og håndball, og finnes på flere markeder rundt omkring, spesielt i Europa. Salming sko er laget både for amatører og profesjonelle. De presenterer selv varemerkets innovasjon som en viktig drivkraft og poengterer at de alltid har utøverne som utgangspunkt.

Salming sko for lange og korte distanser

Salming Distance sko finnes i både dame- og herremodeller, og er spesielt utviklet løpesko. Skoene gir føttene dine en lett, naturlig følelse ved løping, også på lange distanser. De gir god beskyttelse for harde underlag, og er skånsom mot leggene til tross for sin lave vekt. Om du er ute etter andre typer treningssko, er Salming innebandy sko med navnet Race, er utmerket valg. Disse skoene er utviklet til å passe innebandy, og har en god passform. Disse skoene er også tilnærmet løpesko, og passer godt til triatlon. Salming har også utviklet treningstøy, så du kan få et helt gjennomført Salming-outfit med tøy og sko tilpasset hverandre.

Enkel pleie gir skoene lengre levetid

Salming sko er laget i tekstil og syntetisk materiale. Som alle andre sko, så er du nødt til å passe på og pleie skoene for at de skal holde lenge. Treningssko blir utsatt for mye belastning, støv og skitt, og trenger en vask en gang i blant. For at skoene dine skal bevare passformen og beskyttelsen, må de vaskes riktig. Treningssko i tekstil vaskes best under lunkent rennende vann, med en myk børste. Det er lurt å krølle sammen avispapir og putte inn i skoene når de skal tørkes, og de må tørkes på et tørt sted. Det finnes også tekstil-impregnering man kan bruke på treningsskoene, noe som er smart å bruke dersom skoene blir brukt til utetrening.

Salming sko online hos Footway

Hos Footway har vi en rekke treningssko fra Salming som passer til både løping i lange og korte distanser, og innendørs trening. Du kan bestille ditt par hjemme fra sofakroken, og få hurtig levering og fri frakt. Med 180 dagers åpent kjøp trenger du ikke bekymre deg for at skoene ikke skal passe som forventet. Du kan returnere varene dine, helt uten ekstra omkostninger. Velkommen til en hyggelig handel!

FÅ IGJEN
Side 1 av 12

715 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK