Sko

213 treff

Sperry Topsider – sko med aner

Leter du etter en klassisk sko som vil være moderne lenge? Se her! Sko fra Sperry Topsider er en perfekt blanding av den tradisjonsrike seilerskoen og dagens mote. Paul Sperry, grunnleggeren av Sperry Topsider, kan skryte av å være oppfinneren av seilerskoen.

Seilerskoen ble oppfunnet av Paul Sperry

En vinterdag i New England i 1935 slapp Paul Sperry ut hunden sin for den daglige turen. Han la merke til at hunden var bemerkelsesverdig stabil, selv på en snødekket, isete vei. En idé ble født, og etter flere forsøk hadde Paul, som var en ivrig hobbyseiler, satt sammen den første prototypen. Ved hjelp av gummi, barberblader og en sneaker ble verdens første seilersko skapt!

Ta vare på dine Sperry Topsider-sko

Bruk dine Sherry Topsider-sko med en klassisk dress for en casual look. Hvis du ønsker å ta godt vare på skoene, kan du tørke av flekker og lignende etter bruk for å holde fargen fin.

Kjøp sko fra Sperry Topsider online på Footway

Med et par sko fra Sperry Topsider bærer du alltid med deg mote og innovasjon samtidig. Klassiske sko vil være moderne i flere tiår fremover. Her på Footway inkluderer vi alltid gratis retur og 180 dagers angrerett. I tillegg har vi alltid gratis frakt!

FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 4

213 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK