Nokian Sko Online

0 treff

Vannavstøtende og skjermende Nokian sko

Som et veletablert selskap produserer Nokian sko som beskytter føttene mot vanndammer på turstien. Du trenger ikke beskymre deg for å tråkke på ugreie steiner og grener heller, for det verner de slitesterke gummisålene deg for.

En finsk suksesshistorie

Nokian er et finsk selskap som ble etablert så tidlig som i 1898, av finske forretningsmenn. Det hele startet som Finnish Rubber Works Ltd. Etter noen år bestemte eierne seg for å produsere høykvalitetsstøvler, som skulle ta opp kampen mot russiske importstøvler. Da produksjonen økte, flyttet de fabrikken fra Helsinki til Nokia, hvor de også tok i bruk stedsnavnet som merkevarenavn. Med ett ble gummistøvlene en kjempesuksess for hele nasjonen. Nokian sko har utvidet virksomheten sin stort siden det første fottøyet ble produsert. I dag leverer de støvler for alle værtyper, og utvalget finnes i ulike farger og modeller. Det finske navnet er med andre ord et perfekt valg for våre nordiske forhold.

Nokian sko for enhver smak

Nokian sko er fottøy som er utviklet med tanke på dine føtter og god kvalitet. I 1973 ble den klassiske Kontio-støvelen lansert, og den ble raskt meget populær, og satte en standard for hvordan gode støvler skulle være. Nokian gummistøvler er stilfulle og komfortable, og du kan like gjerne bruke de i skogen, som i byen. Du vil kanskje ikke ha dem på deg når du skal ut å danse, men et par fargeglade støvler kan friske opp en hvilken som helst hverdag. Og alle barn elsker farger, og derfor er Nokian barnestøvler så populære blant barna. Et par med støvler fra Nokian kan gjøre seg like godt utenpå et par jeans, som et friskt tilbehør til en sommerlett kjole og passer selvsagt utmerket til regntøyet.

Slitesterke støvler for alle typer terreng

Nokian sko er laget av 100% gummi. Gummi kan produseres både på kunstig vis, og av naturmaterialer. Støvlene har en ytre gummisåle. Den er slitesterk og beskytter føttene mot ulent terreng, som steiner og grener. Støvlene er vannavstøtende og komfortable, og har en utrolig passform til føttene. Selv om gummistøvler er laget for å tåle vann og søle, er det også viktig å passe på disse for at de skal holde lengst mulig. Om du opplever å få et belegg på støvlene, er det ingen grunn til å fortvile. Bare smør på litt silikon eller voks, og du vil se at belegget fjernes. Dette må dog gjøres en gang i blant for å holde smusset borte, og støvlene skinnende rene.

Nokian sko online hos Footway

Det norske været er ustabilt og vanskelig å forutse. Det er bra å være føre var, og skaffe seg et par støvler av høy kvalitet så snart som mulig. Velg mellom ulike modeller og farger på Footway, og sørg for at føttene holder seg tørre i stormen. Du trenger ikke engang gå ut i regnet. Bestill nye støvler i dag, og få fri frakt og rask levering.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×