Sko Online

18 treff

Dixie-sko med oppsiktsvekkende detaljer

Hvis du liker vakre sko som både er feminine og tøffe på én og samme gang, vil du garantert finne sko du liker fra Dixie. Dette danske varemerket har virkelig forstått hvordan man kombinerer komfort med stilrent design. Med tøffe detaljer som skiller seg ut, vil skoene fra Dixie passe ethvert antrekk.

Dixie-sko – bakgrunn og kjente modeller

Dixie er et dansk selskap som produserer moteriktig tilbehør til den moderne og trendy kvinnen. Selskapet startet opp i 2003 og har siden den gang hatt stor suksess i Skandinavia, og i Norge er de blitt manges favoritt. Med sitt rå, feminine og skandinaviske design passer Dixies sko til alle motebevisste kvinner.

Dixie-sko – stil og vedlikehold

For at dine Dixie-sko skal bevare utseendet og funksjonaliteten over lengre tid, er det viktig at du pleier dem godt. Vårt fremste tips er å bruke skoene hele året, så lenge det er tørt ute. På regnfylte dager er det bedre å finne frem gummistøvlene.

Dixie-sko online på Footway

Bli inspirert til å prøve nye stiler og antrekk ved å bla gjennom vårt sortiment med Dixie-sko. Vi på Footway har plukket ut et variert utvalg vakre damesko, slik at det blir enklere for deg å finne noe som passer. Frakt og retur trenger du ikke bekymre deg over. Vi spanderer. Dessuten har du alltid 180 dagers åpent kjøp hos oss.

Side 1 av 1

18 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK