Sko Online

144 treff

Ledende i Europa

Shepherd er et svensk varemerke som startet opp i 1982. I dag er merket den ledende produsenten av forskjellige fottøy av saueskinn i Europa. Shepherds visjon er å produsere og selge produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser med pålitelige leveringstider. Shepherd er lydhøre for kundens krav og reaksjoner, for å optimere kvaliteten. Shepherd-tøflene er noe av det beste man kan ha på føttene.

I dag er ull stort

Hos Shepherd finner du flere forskjellige modeller, både for svale sommermorgener som kalde vinterdager. Ull er et perfekt materiale å lage sko av. Sauer som lever store deler av livet sitt utendørs, og ullen deres, tåler alle værtyper samtidig som det holder varmen og ikke blir fuktig. De siste årene har saueskinnsstøvler slått gjennom med stor kraft og er i dag å se på føttene til mange moteikoner. Skoene har gått fra hverdagskosen og tatt steget ut til det mer fasjonable, og med det følger en rekke dyktige designere som effektivt mikser materialets funksjonalitet med klassisk og kontemporær form. Når Shepherd først så dagens lys, var det under de glade 80-årene i Norge. Med andre ord langt fra dagens situasjon hvor saueskinnstøvler er populære og markedsføres via moteikonenes Instagram-kontoer. Shepherd begynte i det små, og nådde et publikum takket være deres funksjonelle sko.

Shepherd og ansvar

Shepherd tar stort ansvar for at produktene deres kommer fra ansvarstagende og regulerte saueoppdrettere. Samtlige underleverandører signerer en avtale med Shepherd, hvor det garanteres at såkalt mulesing ikke forekommer. Avtalen signeres også av en lokal veterinær.

Skinnproduksjonen er også regulert og overvåket. Både i Shepherds sine egne fabrikker og hos underleverandørene forekommer det høye miljøkrav – akkurat som ved transportene.

Match saueskinnsskoene dine

Det finnes flere måter å matche Shepherd-skoene dine på. Den store forskjellen ligger i hvilke sko du velger: Er du på jakt etter Shepherd-tøfler, boots eller støvler? Til et par koselige tøfler passer jo absolutt alt (foruten en kjole eller dress), men det beste er jo å ligge i sofaen med et par stilige joggebukser, eller pyjamasbukser, kombinert med en deilig genser og et par varme Shepherd-tøfler.

Et av merkets mest populære modeller er den stabile turskoen Sanna Outdoor, med en innside av varm ull og utside av kraftig, slitesterkt lær. Denne skoen passer både til jeans og et par skikkelige turbukser. Perfekt for langturen eller shoppingrunden.

Ull er fenomenalt

Sauens formidable ull er god av flere grunner.

  • Ull er fornybart
  • Ull er selvrengjørende
  • Ull er varmt og deilig
  • Ull slipper ut fukt
  • Ull fungerer både om sommeren og vinteren

Shepherd på nett hos Footway

Hos Footway har vi samlet flere enn 150 par stilige Shepherd-modeller. Du kan enkelt sortere ved hjelp av våre filter som du finner til venstre i menyen. La føttene dine trives året rundt i et par Shepherds.

Jessica Camel
Jessica Stone
Jessica Chestnut
SALE
Emmy Chestnut
SALE
Smilla Black
SALE
Cilla Grey
Mirre Chestnut
SALE
Sanna Black
SALE
Smilla Moro
SALE
Emmy Asphalt
SALE
Cilla Navy
Elin Black
SALE
Moa Stone
SALE
Lina Stone
SALE
Linda Black
SALE
Lena Asphalt
SALE
Isabell Grey
SALE
Linda Chestnut
SALE
Lotta Moro
SALE
Lotta Black
SALE
Moa Chestnut
SALE
Karin Chestnut
SALE
Emmy Pink
SALE
Cilla Black
SALE
Tessan Black
SALE
Linn Black
SALE
Saga Black
SALE
Nina Chestnut
SALE
Ester Grey
SALE
Saga Camel
SALE
Moa Asphalt
SALE
Lina Gold
SALE
Ellinor Black
SALE
Linn Moro
SALE
Jessica Moro
SALE
Pernilla Creme
SALE
Annie Stone
SALE
Iris
SALE
Isabell Black
SALE
Laura Chestnut
SALE
Elin Grey
SALE
Iris Pink
SALE
Elin Red
SALE
Pernilla Black
SALE
Silvia Creme
SALE
Pernilla
SALE
Billigkroken
Side 1 av 3

144 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK