Ocra Sko Online

0 treff

Herlige barnesko fra Ocra

Hvis du ønsker å kjøpe miljøvennlige og stilfulle barnesko, er det italienske varemerket Ocra det perfekte valget for deg. Ocra produserer barnesko for både gutter og jenter.

Miljøvennlig filosofi med Ocra sko

Ocra-sko er laget med tanke på miljøet, og merket har "back to nature" som motto, og en ambisjon om å produsere sko uten negativ påvirkning på natur og miljø. Det gjør at du med god samvittighet kan handle vakre og miljøvennlige Ocra-sko til dine barn. Ocra kommer fra Italia og har også sin produksjon der.

Ocra-sko – modeller og materialer

Ocra-sko er tilgjengelige i flere forskjellige modeller, både luftigere lave sko til våren og sommeren og mer ordentlige boots og støvler for høsten og vinteren. Hvis du tar vare på skoene dine og både impregnerer og smører læret, varer de lenger og kan arves av søsken og bekjente – en ekstra innsats for miljøet!

Handle Ocra-sko til dine barn online

Her på Footway kan du handle miljøvennlige og søte Ocra-sko på nettet. Vi tilbyr rask levering, gratis frakt og retur samt åpent kjøp i 180 dager. Bestill online og test ditt barns nye favorittsko hjemme i ro og fred!

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK