Onitsuka Tiger Sko Online

0 treff

Trendy og komfortabel med Onitsuka Tiger-sko

Onitsuka Tiger er et trendy skomerke med sneakers i strålende, fargerike modeller som passer til både unge og gamle. Skoene er eksklusive og ideelle for deg som ikke vil ha de samme skoene som alle andre. Utsiden og gummisålene er i tekstil og syntetisk skinn.

Onitsuka Tiger – sko og konsept

Onitsuka Tiger ble grunnlagt i 1949 i Japan av Kihachiro Onitsuka, som følte en lidenskap for trivsel i stedet for forretninger. Han ønsket å motivere unge japanske mennesker som hadde dårlig selvtillit etter krigen, til å føle seg bedre og bli friske og sunne! Selv i dag er utgangspunktet det samme, og Onitsuka Tiger-sko kombinerer den atletiske arven med et moderne preg og trendy sko.

Modeller og farger på sko fra Onitsuka Tiger

Onitsuka Tiger-sko er preget av sine farger og en uformell stil som passer både unge og gamle. Merket har forskjellige modeller og farger å velge mellom, avhengig av dine preferanser, men uansett hva du velger, så får du en sko som frisker opp i hverdagen. Bruk pleieprodukter for å forlenge holdbarheten på dine sko.

Shoppa Onitsuka Tiger-sko online hos oss

Her på Footway kan du handle sko fra Onitsuka Tiger i forskjellige farger og modeller. Når du handler hos oss, får du 180 dagers angrerett, rask levering og gratis frakt og retur.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK