Sko Online

94 treff

Original Penguin – sko til alle anledninger

Original Penguin er et amerikansk merke med stilige herresko til alle anledninger og tilfeller. I utvalget vårt kan du finne herremodeller til både varmt og kaldt vær, inkludert de avslappede og populære Original Penguin loafers. La Original Penguin bli prikken over i-en på antrekket ditt.

Fra 50-tallets USA til Original Penguin i dag

Original Penguin, som ble grunnlagt i USA på 50-tallet, har helt fra starten forsynt menn med trendy kvalitetssko og klær. Merket har jobbet med kjente fjes som Jake Gyllenhaal, Adam Brody og Brad Pitt, og Original Penguin-sko er høyt elsket av menn, både i USA og Europa.

Style dine Original Penguin-sko og -loafers

Original Penguin-sko og -loafers kommer i både avslappede og mer klassiske varianter, slik at du kan shoppe sko til både jobb og fritid. Velg mellom roligere basisfarger som grått og brunt, eller friskere farger og mønstrede sko – det kommer bare an på stilen din og hva du ønsker å utstråle.

Shop Original Penguin-sko online

Shop de nye Original Penguin-skoene dine online – det er både komfortablet og lett. Vi på Footway tilbyr hurtig leveranse, gratis frakt og retur og hele 180 dagers åpent kjøp!

Delerius Cognac
FEW LEFT
Dirty Mid Black
FEW LEFT
Less Black
FEW LEFT
Less Cognac
SALE
Less White
SALE
Seal Cognac
SALE
Gray Beige
SALE
Steve
SALE
Solitude Black
NEWS
H1501 Markham Low Black
FEW LEFT
Side 1 av 2

94 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK