Sko

69 treff

Original Penguin – sko til alle anledninger

Original Penguin er et amerikansk merke med stilige herresko til alle anledninger og tilfeller. I utvalget vårt kan du finne herremodeller til både varmt og kaldt vær, inkludert de avslappede og populære Original Penguin loafers. La Original Penguin bli prikken over i-en på antrekket ditt.

Fra 50-tallets USA til Original Penguin i dag

Original Penguin, som ble grunnlagt i USA på 50-tallet, har helt fra starten forsynt menn med trendy kvalitetssko og klær. Merket har jobbet med kjente fjes som Jake Gyllenhaal, Adam Brody og Brad Pitt, og Original Penguin-sko er høyt elsket av menn, både i USA og Europa.

Style dine Original Penguin-sko og -loafers

Original Penguin-sko og -loafers kommer i både avslappede og mer klassiske varianter, slik at du kan shoppe sko til både jobb og fritid. Velg mellom roligere basisfarger som grått og brunt, eller friskere farger og mønstrede sko – det kommer bare an på stilen din og hva du ønsker å utstråle.

Shop Original Penguin-sko online

Shop de nye Original Penguin-skoene dine online – det er både komfortablet og lett. Vi på Footway tilbyr hurtig leveranse, gratis frakt og retur og hele 180 dagers åpent kjøp!

Numar Black
SALG
Febe Black
SALG
Obsi Grape
SALG
Numar Lodo
SALG
Nazo Navy
SALG
Diana Black
FÅ IGJEN
Char Navy
SALG
Steve
FÅ IGJEN
Side 1 av 2

69 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK