Oscar Jacobson, Sko

3 treff

Tradisjonelle og moderne - En perfekt kombinasjon

Med god anvendelighet og lang levetid kombinert med en moderne, men tradisjonell stil, utmerker Oscar Jacobson sko seg i motebildet. Over flere tiår har varemerket utviklet seg, og det til det gode. Oscar Jacobson - Merket for stilbevisste menn.

Oscar Jacobson - Fra start til suksess

Oscar Jacobson sko har en fortid på flere tiår. Historien starter i Borås, Sverige i 1881. Da kom Johan Oscar Jacobson til verden. Han vokser opp med en far som sammen med sin bror driver med handel av ulike stoffer, og gjennom oppveksten tilegner han seg kunnskap om klesstoff og handelsvirksomhet. Etter hvert som Oscar vokser opp, begynner han å sy klesplagg til arbeiderne i og rundt Borås. Dette blir starten på hans karriere innenfor kleshandelen. I 1903 registrerer han, sammen med en bekjent, en virksomhet som vi i dag kjenner som merkevaren Oscar Jacobson. Merkevaren har i løpet av årene utviklet seg mye og er den dag i dag leverandør av klær, sko og tilbehør til stilbevisste menn.

Oscar Jacobson sko til hverdags og fest

Et skopar kan være med på å gjøre et ellers vanlig antrekk mer spennende. Skoene fra Oscar Jacobson er tidløse, og vårt utvalg av modeller kan brukes både til hverdags, i selskap og til fest. For å trekke fram noen modeller, er Oscar Jacobson Paolo en sko som med sine spenner skiller seg litt ut fra den mest tradisjonelle pensko for herrer. I likhet med Oscar Jacobson President, som er av den mer klassiske typen, passer disse også like godt til jeans som til dress. Med et skopar fra dette merket får du altså anvendelige sko, som kan brukes ved flere anledninger.

Oscar Jacobson sko - Kvalitet og holdbarhet

Skoene fra Oscar Jacobson er håndsydde i et herlig materiale bestående av ekte Italiensk kalveskinn. Det aller beste skinnet velges nøye ut og skjæres deretter ut for hånd. Den naturlige spensten hos kalveskinnet gjør at skoene ser nye ut etter hver eneste puss. Fordelen med slike håndsydde sko er at man lett kan bytte ut nedslitte såler, noe som gjør at skoene blir billige i lengden. Alle typer skinn og lær trenger jevnlig vedlikehold for å forhindre tørking og sprekker. Med vedlikehold i form av regelmessig tilføring av skokrem, samt børsting, vil Oscar Jacobson sko holde seg fine veldig lenge.

Oscar Jacobson sko online hos Footway

Oscar Jacobson sko er absolutt et flott alternativ om du er på utkikk etter et fint og anvendelig skopar av god kvalitet. Med ulike modeller, rask levering og fri frakt skal alt være tilrettelagt for deg som kunde. Oscar Jacobson herresko på nett får du hos Footway. Ta en titt så kanskje du finner noen som faller i smak? Hos Footway leveres varene raskt ut til deg, både frakt og retur er kostnadsfritt. Åpent kjøp i hele 180 dager er med på å gjøre en handel med oss til en hyggelig opplevelse.

Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK