Sko

12 treff

BRAKO – en suksesshistorie!

BRAKO er et ungt og dynamisk merke som ble startet av Calzados Évori.Merket har tre verdier som sine hjørnesteiner:– Design av mote til en hel stil.– Kvalitet som kommer fra nøye utvalgte materialer og et øye for detaljer for å kunne skape en komfortabel sko.– BRAKOs design og komfort kombineres i like stor grad for å realisere en drømmeaktig sko.BRAKO har med disse tre elementene blitt en internasjonal aktør på markedet og finnes i dag i land som Frankrike, Belgia, Tyskland, Danmark, Italia, Sverige, Finland, USA etc.

Personlig stil med BRAKO-sko

BRAKO er så mye mer enn et skomerke. Det er en feminin, urban og moderne kolleksjon som utstråler frihet, uavhengighet og fremfor alt bekvemmelighet. BRAKO-sko gir en personlig og kvalitativ sko for deg som ønsker en svært personlig stil. For alle dere som holder hodet høyt og står for deres egen stil, og som ikke nøyer dere med hva alle andre har, og for alle dere som ønsker å finne deres egne, individuelle måter å vise verden hvem dere er på, men samtidig være trendy, og kanskje til og med være de som setter trendene, ja for dere kommer disse skoene å være soleklare favoritter.

BRAKO-sko - unike og miljøvennlige

Med kolleksjonene sine vil BRAKO at enhver kvinne skal realisere seg selv og vise sin unike personlighet, og at alle skal våge å uttrykke seg på den måten de ønsker. BRAKO er et direkte resultat av reiser, utforskning, lytting og læring og direkte kontakt med kundene. Med en intensjon om å skape et unikt skomerke har BRAKO skapt en skokolleksjon som kan følge mennesker på fantastiske reiser gjennom livet!

Med miljøvennlige valg hjelper merket dessuten til å bevare denne plassen vi alle lever på, som vi kaller jorda. De jobber kontinuerlig for bærekraft og bruker materialer og teknikker som følger denne filosofien. Siden 2009 har BRAKO gjenvunnet 36 tonn papir og papp, noe som tilsvarer 600 trær, og har dermed spart mer enn 10 millioner liter vann. Alle forpakninger er laget av resirkulerte materialer.

BRAKO-sko online på Footway

Bekreft din individualisme og kjøp et par BRAKO-sko fra vårt sortiment her på Footway! Med raske leveranser kan du vise verden din egen stil, og skulle du ombestemme deg, har du 180 dagers åpent kjøp! Med tusenvis av sko å velge mellom vil du sikkert finne dine egne favoritter, og alltid med fri frakt og fri retur.

Side 1 av 1

12 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK