Sko

25 treff

Paez sko– Moteriktige flats

Paez sko passer for alle typer varme, sommerlige utflukter. Med sin gode passform og komfortable stoff, føles skoene lette og behagelige å bruke. Kjøp ditt par i dag!

Fra Argentina til Norge med suksess

Paez er et argentinsk skomerke som ble grunnlagt i 2006 og som fokuserer på klassiske argentinske alpargatas. Etter å ha blitt et populær skomerke i hjemlandet, satset de internasjonalt med stor suksess. I dag er Paez sko og finne i 25 land og i over 600 butikker. Merkevaren kom til Norge i 2010, takket være en engasjert nordmann som hadde vært på ferie i Argentina. Han ønsket at det norske folket skulle få tilgang på disse underverkene, og etter å ha snakket med to venner, valgte de å importere merkevaren til Norge. Nå er sko fra Paez og finne i 80 butikker her til lands, og har blitt en etterspurt vare.

Trendy og behagelige Paez sko

Paez sko er flats som passer utmerket til vårens og sommerens utflukter. Føler du deg som en gepard, eller er du mer som en sebra? Paez Panama er flate sko, med et prikkete mønster. Modellene finnes i både friske, sommerlige farger og mer nøytrale farger. De har et lekkert utseende, og passer til sommerkjolen, så vel som til jeans og skjorte. Ønsker du et annet mønster på skoene, er Paez Troya et godt valg også. Disse skoene har et stripete mønster sammensatt av forskjellige farger. Troya-versjonen gir skoene et mer lekent uttrykk. Skoene er lette og behagelige å bruke, og passer derfor til lange og varme sommerdager som det er godt å bruke lett skotøy på.

Enkel såpevask gir lengre holdbarhet

Sålene til Paez sko er laget i støtdempende, slitesterk gummi. Dette gir sålene lengre holdbarhet. Stoffet er av canvas i ulike farger og mønstre. Som alle andre sko trenger også tøysko å vaskes og pleies for å holde lenge. De aller fleste tøysko kan maskinvaskes på et skånsomt program, men det er tryggest å vaske dem for hånd. Skrubb skoene med skobørste, varmt vann og mildt vaskemiddel. Fortsett å skrubbe helt til alt smusset er borte. Deretter skyller du med rent vann. Legg skoene på et tykt håndkle og press ut så mye vann som mulig ved hjelp av håndkledet. La skoene tørke helt før du tar dem i bruk. Husk disse enkle grepene, og skoene dine vil holde seg rene og pene mye lengre.

Paez sko online hos Footway

Her hos oss på Footway finner du lave priser på Paez sko. Hvilket par er det som passer best til deg? Uansett hvilke sko du velger, så gi vi deg fri frakt og en rask levering. Hos oss får du hele 180 dagers åpent kjøp, og du kan enkelt returnere varene uten ekstra omkostninger hvis det viser seg at skoene ikke passer. Har du noen spørsmål knyttet til dine kjøp her på Footway, så ikke nøl med å å ta kontakt med oss.

Side 1 av 1

25 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK