Varme føtter i kulden med Pajar

Pajar er et kanadisk skomerke som lager sko for svært kaldt klima. Merket har også etablert seg i andre land utenfor Canada med kaldt klima – som Norge. Hold føttene varme med Pajar-sko i vinter!

Pajar-sko – før og nå

Pajar har laget sko i over fem generasjoner og har i årenes løp utviklet metoder og prosesser som har ledet frem til dagens sko – nemlig sko av svært høy kvalitet og tilpasset svært kalde temperaturer. I dag kan merket tilby vintersko som holder føttene varme helt ned til -40 grader C. Blant de populære modellene fra merket kommer Pajar boots.

Pajar-sko – varmer med stil

Pajar-sko er ikke bare varme. De er fine også! Merkets designere fokuserer på å lage sko som følger motebildet, men som likevel tar med seg Canadas kulturarv – noe som synes på Pajars støvletter, boots og sko.

Kjøp varme Pajar-sko online

Bestill varme Pajar-sko til vinterferien online hos oss på Footway. I tillegg til et bredt skosortiment kan vi tilby rask leveranse, fri frakt og retur samt 180 dagers åpent kjøp.

Pajar sko online

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

18 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×