Panama Jack, Sko

18 treff

Panama Jack-sko – håndlaget kvalitet

Panama Jack er et spansk merke av høy kvalitet med sko til både han og henne – sommer som vinter. I sortimentet vårt her på Footway finner du Panama Jack-sko for enhver anledning.

Spansk håndverk med Panama Jack-sko

Panama Jack som merke ble etablert i 1989, da det aller første skoparet ble laget for hånd i Spania. Skoene lages for hånd også den dag i dag, noe som gir dem ekstra bra kvalitet. I tillegg til å verne om håndverket jobber Panama Jack for en miljøvennlig produksjon og støtter opp om miljø- og kulturprosjekter rundt om i verden.

Style dine Panama Jack-sko

Panama Jack kommer i flere ulike modeller, og en av de mest populære er Panama Jack boots. Bootsene er perfekte når det er kaldt ute, når du verken vil fryse eller gi avkall på stil. I varmere sesonger finnes det mange lave sko og sandaler å velge mellom. Det brede utvalget med mange ulike modeller gjør det enkelt å finne favoritter til hver sesong.

Kjøp Panama Jack-sko online

Bestill skoene dine fra Panama Jack online hos oss på Footway. Vi kan tilby rask leveranse, alltid fri frakt og gratis retur samt åpent kjøp i 180 dager. Dette gir deg muligheten til å prøve skoene i ro og fred foran speilet hjemme.

Innlegg om Panama Jack
M
Maria Johansen -
C
Caroline Knudsen -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

18 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK