Sko

266 treff

Papillio sko– For føtter & miljø

Papillio sko produserer vakre sandaler i flotte farger for alle føtter. Sandalene er komfortable nok til å bruke i løpet av en lang arbeidsdag, og er lagd av miljøvennlige materialer.

Viktigheten av komfort

Papillio sko er eid av det tyske storselskapet Birkenstock. Papillios kolleksjon består av vakre og fargerike sandaler med en fin balanse av funksjon og utseende. Sandalene har Birkenstocks karakteristiske såler, men stilen er utviklet av Papillios egne designere, som ikke er redde for å tilby kundene røde, blåe og blomstrete varianter. Birkenstocks historie dateres helt tilbake til 1770-tallet da Johann Adam Birkenstock startet som skomaker. Litt over et århundre senere tok hans slektning Konrad over selskapet. Hans grunnleggende idé var at foten skulle flytte seg på riktig måte inne i skoene. Ideen om følelse og komfort fortsetter å være et sentralt element i selskapet, som den dag i dag fortsetter å utvikle sine produkter for at kroppen skal avlastes og at føttene skal få best mulig komfort.

Papillio sko, et mangfold av sandaler & slippers

Papillio sandaler er designet etter de nyeste moter og trender. Inspirasjon hentes fra catwalken hver gang en kolleksjon fra Papillio blir lansert. Utvalget er svært variert. Tilbringer du mye tid på stranden, er Papillio slippers perfekt for deg. Papillio Arizona er på den andre siden egnet til jobben, hvis du har en aktiv jobb og trenger komfortable sko som avlaster kroppen hele dagen. Papillio Alicia og Alyssa er modeller som kan brukes for bukser og skjørt. Sålen av kork blir forsterket av jutevev. En annen modell, Papillio Allegra, er utrolig komfortabel og har et feminint utseende. Det er en smal og pen sandal med tre stropper som kan justeres etter behov. Velg en svart eller brun modell som lett kan kombineres med alle klærne i skapet. Eller kjøp et par i sølv eller i et eksotisk sebra-mønster.

Kork er et unikt materiale

Jakten på komfort gjør Papillio sko unike. Sålen er laget av kork og er fremstilt av etylvinylacetat, EVA, for å være holdbar og lett. Aldri før har det vært viktigere å tenke på miljøet. Derfor streber Birkenstock og Papillio etter å bruke så naturlige råvarer som mulig i produksjonsprosessen. Korken i skoene kommer fra korkeik-bark og er et materiale som holder i lang tid. Materialets slitesterke egenskaper bidrar til å øke dine sandalers varighet. Kork er i tillegg et meget vanntett materiale som, når det behandles på riktig måte i fremstillingsprosessen, praktisk talt er ugjennomtrengelig for fuktighet. Det er med andre ord ikke mye vedlikehold som trengs med disse sandalene, selv om det alltid er lurt å holde sandalene så rene som mulig.

Papillio sko online hos Footway

Skaff deg et par komfortable og behagelige sommersko fra Papillio som en del av sommerens uunnværlige ''må-ha garderobe''. Her på Footway har vi god service som betyr raske leveranser slik at du kan få produktene dine hjem så fort som mulig. Vi tilbyr alltid fri frakt og fri retur på kjøpet. Du har også 180 dagers åpent kjøp, dersom skoene ikke skulle passe.

FÅ IGJEN
Antibes Brown
SALG
Harlem Yellow
SALG
Creta Black
SALG
Creta Black
SALG
Harlem Brown
SALG
Side 1 av 5

266 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK