Parisienne Sko Online

2 treff

Parisienne sko skapt for elegante kvinner

Parisienne sko er elegante, klassiske og moderne, og er designet for sofistikerte kvinner. Og med disse produktene, har de et stort ambisiøst ønske om å vinne hver enkelt kvinnes hjerte med sitt skotøy.

Designet for sofistikerte kvinner

Parisienne sko møtte verden i 1968 i Montecosaro i Italia. Skoene skilte seg umiddelbart ut med den høye kvaliteten på fottøy dedikert til kvinner. Parisienne ønsket å opprettholde det grundige håndverket, som italienerne er kjente for. Likeledes var det et ønske om at produksjonen skulle foregå i Italia, slik at de kunne garantere for at produktet er 100% laget i Italia. De utvikler stadig produktene sine, og eksperimenterer med stil, og skaper elegante, klassiske eller trendy skotøy. Parisienne designer sko for sofistikerte kvinner, spesielt med dynamisk og feminin smak. I dag finner man Parisienne hovedsakelig på det skandinaviske og tyske markedet. Målet til Parisienne er ambisiøst: Å vinne hjertet til alle kvinner.

Parisienne sko — Klassiske og trendy

Med Parisienne boots har du skotøy som passer deg med en klassisk eller urban stil. Disse bootsene er stilrene, har god passform og er lette å ta i bruk. Det tøyelige partiet rundt ankelen og leggen gjør at skoene tilpasser seg føttene, og du vil ikke få noen problemer med åpne skolisser eller løs passform. Om du ønsker sko med høyere hæl og et annet utseende, finner du også Parisienne støvler hos Footway. Disse er laget i skinn, med lekre detaljer og glidelås som stenger skoene og gjør dem komfortable å bruke. Disse skoene passer til hverdagsbruk, så vel som utflukter og selskap.

Enkle triks gir skoene lengre levetid

Et kjennetegn med Parisienne sko, er at de er laget i lær og skinn. Dette er slitesterkt materiale med god holdbarhet. Likevel må også disse skoene, som alle andre sko, pleies for at de skal holde lenge. For lærsko finnes det en egen lærbalsam det er lurt å bruke for å vaske skoene. Ta på et tynt lag balsam og smør den inn i læret med en myk klut eller svamp. Dette gjør skinnet skinnende og og tilfører fukt. Noen lærbalsamer har noe impregnering, men det er likevel smart å ta på impregnering etter vask. Ved impregnering holder du skoene på armlengdes avstand og sprayer lett. Ikke hold skoene for nærme, for dette kan ødelegge læret og skinnet. Om du husker å ta vare på skoene dine på denne måten, vil du ha god nytte av dem i lang tid.

Parisienne sko online hos Footway

Skoene fra Parisienne er designet for sofistikerte kvinner, med et ønske om trendy, klassisk eller elegant skotøy. Skotøy i skinn og lær er deres kjennetegn, noe som gjir skoene lang levetid. Kjøp boots fra Parisienne hos oss, og få fri frakt og hurtig levering. Med 180 dagers åpent kjøp, så trenger du ikke bekymre deg om skoene ikke passer som forventet. Hos oss på Footway kan du returnere varen uten ekstra omkostninger.

Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×