Sko

153 treff

Sommerens Calvin Klein Jeans sko

Klar for å rocke sommerens trender? Sjekk ut Calvin Klein Jeans sko! Calvin Klein er et av verdens mest ikoniske varemerker og gir deg det du trenger for å se bra ut - Alltid!

Verdenskjent motemerke fra New York

I 1968 slapp New York'eren Calvin Klein sin første kolleksjon, og allerede året etter havnet han på forsiden av amerikanske Vogue. Siden den gangen har varemerket rukket å bli verdenskjent, og det har brukt supermodeller som Kate Moss i kampanjene sine. Men, hvordan klarer CK å briljere i moteverdenen år etter år? Ved å være innovativ, trendy og opptatt av eksklusiv kvalitet! Som modellen Brooke Shields sa en gang på 80-tallet; ""Do you wanna know what comes between me and my Calvins? Nothing."" Calvin Klein Jeans sko finnes til både damer og menn. Uansett om du går for en mørk, rocka stil, jobber på Wall Street eller oppgraderer garderoben før en lat ferie på landet, kan du stole på at du finner fottøyet hos nettopp Calvin Klein!

Calvin Klein Jeans sko - For deg!

Calvin Klein har alltid vært opptatt av stil og komfort. Det å kunne være både sporty og klassisk er en gjenganger i kolleksjonene deres! Skaffer du deg et par sko fra CK kan du alltid bruke dem på forskjellige måter, tilpasset sesongens trend, den aktuelle anledningen og din egen personlige stil. Ta for eksempel Calvin Klein Jeans army-boots. Kanskje du skal møte en venninne til lunsj på dagtid i sommer? Da kan du style dem med en fin, hvit maksikjole, store pilotbriller og løst hår. Eller skal du på konsert i helga? Et par svarte, smale jeans, en stor skjorte og knallrød leppestift, så er du klar for å rocke lørdagskvelden!

Tar du vare på dine Calvin Klein's?

Calvin Klein Jeans sko er laget av god kvalitet slik at de holder lenge. Men, for at de skal fortsette å se fine ut selv etter lang tids bruk, bør du lære deg å ta ordentlig vare på dem. Det er bra for skoene, bra for miljøet og bra for lommeboken din! Det er forskjell på vedlikeholdsmetodene. Mens det holder å håndvaske tøyskoene med litt såpevann og la dem tørke godt før du bruker dem, bør du bruke en annen framgangsmåte for Calvin Klein Jeans lærsko. Når skoene er laget av lær bør du impregnere dem for å hindre at de trekker vann. Påfør gjerne impregneringsmiddelet i to omganger! Etter impregnering bør du også behandle skoene med skokrem eller voks, for å få dem til å se skinnende nye ut!

Calvin Klein Jeans sko online hos Footway

Vi på Footway tilbyr deg en av markedets hurtigste leveranser! I tillegg får du alltid fri frakt og fri retur hos oss, og du får bestandig 180 dagers åpent kjøp. Vurderer du å kjøpe et par støvletter? Få dem raskt tilsendt og prøv hjemme i ro og mak uten ekstra leveringskostnader. Passer de ikke, sender du dem enkelt og kostnadsfritt tilbake, selv lenge etter at handelen ble gjort!

Ritzy Grey
FÅ IGJEN
Genna White
FÅ IGJEN
Genna Black
FÅ IGJEN
Side 1 av 3

153 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK