Sko

518 treff

Keep-sko – veganersko!

Her finner du trendy Keep-sneakers og -sko i alle farger og modeller. Skoene er laget av tekstil og klassifiseres som veganske. Stilen er veldig klassisk og stilig, med fine sneakers i ulike farger og mønstre. Keep-sko er det riktige valget for deg som er på utkikk etter sko som er produsert uten at noen dyr har kommet til skade.

Keep-sko – historie og kjente modeller

Med trendy sneakers og seilersko av slitesterkt materiale er Keep et merke som appellerer til mange forskjellige mennesker. Selskapet Keep har valgt å lage moteriktige sko på med vegantanken i fokus, og det ble grunnlagt i 2006. Siden den gang har merket tatt seg kraftig inn på skomarkedet.

Keep-sko – stiltips og pleie

Har du lyst til å kle opp deg? Da fungerer Keep-sko bra sammen med et par stilige chinos, en skjorte og kanskje en sløyfe. Skoene kan også brukes hver dag sammen med et par jeans. Foran deg har du et bredt og variert utvalg av stilige Keep-sneakers og -sko – det er bare å velge!

Keep-sko online på Footway

Hold deg i ro! Hos Footway kan du handle trendy sko uten å forlate sofaen. Her kan du klikke hjem noen nye favoritter fra Keep og prøve skoene i fred og ro hjemme. Vi tilbyr lynraske leveranser og tar aldri betalt for frakt eller retur. Her på Footway får du 180 dagers åpent kjøp.

FÅ IGJEN
Side 1 av 9

518 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK