Pataugas sko online

|

Side 1 av 1

Pataugas – trendy hverdagssko

Pataugas er et fransk merke som lager sko med en fin og avslappet stil til både kvinner og menn. Alle sko fra Pataugas er designet for å gi deg den perfekte kombinasjonen av komfort og stil i én sko. Finn det nye favorittparet ditt fra Pataugas på Footway allerede i dag!

Flotte skomodeller fra Pataugas

Pataugas sko er deilige og er produsert i komfortable modeller som du kan bruke både på fritiden og på jobb. En av de mest populære variantene er Pataugas sneakers, som kommer i egne dame- og herremodeller og naturligvis i mange flotte farger.

Style antrekket med Pataugas-sko

Alle sko fra Pataugas har spennende og godt gjennomarbeidede detaljer, noe som bidrar til skoenes fine fasong og unike utseende. Velg sko fra Pataugas i yndlingsfargen din, og la dem bli en sentral del av antrekket! Bruk skopleieprodukter for å gi skoene lengre levetid.

Shop Pataugas-sko online

Når du trenger sneakers eller andre skomodeller fra Pataugas, kan du enkelt shoppe dem online hos oss på Footway. Vi gir deg hurtige leveranser, fri frakt og retur samt åpent kjøp i 180 dager! Vi er klare til å ta imot din bestilling allerede i dag.
Få igjen
Abers-T
Få igjen
PWBT1231
Få igjen
Rock-H
Få igjen
Raid-H
Få igjen
Abers-T
Få igjen
Authentique-T
Få igjen
Arid-T
Få igjen
Raid-T
Få igjen
Baling
Få igjen
Jungle
Få igjen
Volt-Vivaldi
Få igjen
Sky-Star
Få igjen
PWBT2228
Få igjen
PKJU1366
Få igjen
PKRI2294
Få igjen
PKRI1295
Få igjen
PKRI2297
Få igjen
892827
Få igjen
792707
Få igjen
792707
Få igjen
512786
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

53 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×