Patrick Sko Online

0 treff

Patrick – sko med sporty stil fra Belgia

Patrick har vært et belgisk favorittsportsmerke for kjente idrettsutøvere og i andre kundekretser siden starten i 1892. Klassiske Patrick-farger inkluderer svart og brun, noe som gjør at skoene er lette å matche til de fleste typer klær og anledninger.

Patrick-sko til hverdags og sportslige aktiviteter

Fokus på idrett var viktig allerede fra begynnelsen, men i dag produserer Patrick også hverdagssko, noe mange over hele verden setter pris på. Patrick-sneakers, som tilhører en av de mer populære modellene, er komfortable sko som passer til arbeid og fritid og kortere spaserturer.

Moderne sko med klassisk stil

Sneakers og andre sko fra Patrick har et moderne design og en trendy passform, men kommer med klassiske materialer og god kvalitet. De fleste skoene har en gummisåle samt yttermateriale av semsket skinn og lær. Det gjør at du både får komfortable sko, men også sko som, med riktig vedlikehold, holder seg flotte i lengden!

Kjøp Patrick-sko og -sneakers online

Føttene føler seg sjelden så bra som i et par nye, moderne kvalitetssko – en følelse som synes på hele deg! Kjøp ditt neste par sko eller sneakers fra Patrick online her hos oss, og nyt rask levering, gratis frakt og retur samt angrerett på 180 dager.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×