Pavement sko online

|

Side 1 av 1

Gjør hverdagen mer elegant med Pavement sko

Pavement er et trendy skomerke med sko i alle de nyeste modellene – til både hverdag og fest. Finn favorittene dine – med eller uten hæl – hos oss på Footway, og gled deg over følelsen av å være både fin og ha det komfortabelt.

Skandinavisk stil og sofistikert håndverk

Alle sko fra Pavement er lagd med omsorg, og de har såler av gummi og yttermateriale av lær eller syntet, avhengig av modellen. Velg mellom forskjellige typer sko til sommer, høst, fest eller hverdag, og finn paret som passer best til din stil og garderobe.

Style dine Pavement-sko

Pavement-sko er enkle i designet og har et stilfullt, moderne og skandinavisk uttrykk. Det gjør at skoene er enkle å kombinere med andre plagg og kan brukes til både hverdag og fest – for å kle et antrekk opp eller ned. Takket være de naturlige fargeskalaene passer sko fra Pavement til det meste, og de er enkle å style. Bruk gjerne egnede skopleieprodukter, så varer skoene lenger.

Shop Pavement-sko online

Gjør skogarderoben din komplett med sko fra Pavement hos oss på Footway. I tillegg til fine sko tilbyr vi raske leveranser, gratis frakt og retur og åpent kjøp i 180 dager. Det gjør det både enkelt og gøy å handle hos oss!
Få igjen
Oslo
Få igjen
1004
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

3 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×