Pax Sko Online

270 treff

Pax: Barndomsgleden i et par sko

Pax er merket som har levert søte små sko til søte små føtter i over 80 år. Du som har barn kommer til å elske alle disse utsøkte skoene som er tilpasset til å være både gode og morsomme for de minste i huset. Enten det handler om sko, tøfler eller støvler, så har Pax noe som dine små kommer til å elske. Det handler om sko til alle typer vær, som garanterer at barnets føtter er beskyttet hele tiden og lekestunden blir en fryd.

Sko for voksende små mennnesker

Når det er på tide å gå ut og leke i regnet, kan du finne et par søte Pax-støvler som den lille kan hoppe og løpe i hele dagen, uten å bli våt på føttene eller få gnagsår. Når det handler om å kle på seg for å gå til parken eller spise ute sammen med mamma og pappa, finnes det søte små sneakers i massevis av morsomme farger og modeller. Barn vokser fort, og skoene som passet for litt siden er kanskje allerede for trange eller ukomfortable på en eller annen måte. Da kan du passe på å fornye barnets skogarderobe, og la hen få rom til å uttrykke interessene sine ved å velge farge eller modell selv. Det kommer til å bli morsomt for alle om dere gjør det sammen, og det er verdt innsatsen for at barnet ditt skal ha det bra og kunne leke og løpe uten noen hindringer.

Hele familien kan få glede av Pax

Pax lager ikke bare sko for små barn. Produksjonen har økt de siste årene, og nå kan hele familien dra nytte av disse stilige kvalitetsskoene. Et par gode sko har du glede av i mange år, og det skal være både morsomt og godt å ha dem på. Pax' skolinjer for de store i familien er Sköna Marie - damesko, Biosandaler, Tellus, Marstrand - herresko.

Pax online hos Footway

Du finner Pax sko for hele familien her hos oss på Footway. Det finnes svarte og hvite, rosa og lilla, blå, brune og grønne, sneakers og støvler, løpesko og sandaler for de små, og både vakre og gode modeller til foreldre eller voksne barn. Gjør det nye skokjøpet til et eventyr – sett dere ned sammen, ta en titt og velg modell. Både barn og voksne bør ha sko som de trives i og får glede av.

Innlegg om Pax
F
FRG -
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Pika Black
SALE
Inso Blue
Ganasch Dark Brown
FEW LEFT
Firefly Black
Inso Purple
Salt Pink 70
Zoolo White
Salt Blue 30
Salt Black
SALE
Trick Pink
Trick Blue
SALE
Salt White
SALE
Salt Red
SALE
Edda Purple
SALE
Norbert Blue
Gram White
SALE
Swish Purple
FEW LEFT
Jura Brown
SALE
Briljant Blue/multi
FEW LEFT
Semi Red/Multi
FEW LEFT
Spira Black/Purple
FEW LEFT
Holk Green/grey
FEW LEFT
Gia White/multi
NEWS
Frost Black
FEW LEFT
Mia White
Lucky Black
Beetle Lilac
SALE
Gupp Black
SALE
Chilly Black
SALE
Salt Pink
Kvart Black
Edda Black
SALE
Jura Black
SALE
Tuva White
SALE
Salt Blue
Inso Black
Surfa White-Pink
FEW LEFT
Side 1 av 5

270 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK