Pikolinos Sko Online

0 treff

Pikolinos sko– Ypperlig håndverk

Pikolinos sko er spansk design der produsenten kontrollerer hele prosessen. Resultatet er unike sko av høy kvalitet og med en usedvanlig god komfort. Her inngås det ingen kompromisser og du kan kle føttene dine i det aller beste.

Spansk familie produserer sko til hele verden

Pikolinos er en spansk, familieeid bedrift, som så dagens lys i 1984. Du finner Pikolinos sko i mer enn 60 land og rundt 80% av den totale produksjonen blir eksportert. Firmaet tar hånd om hele prosessen fra produksjonen av læret, via designet og frem til den ferdige skoen. Alle skoene er derfor unike, akkurat slik brukerne er det. Her står kvalitet og miljøvennlighet i høysetet og inspirasjonen henter de fra regionen rundt Middelhavet, både når det kommer til det lekre, duse fargevalget, men også fra den avslappede livsstilen området er kjent for. Med dette merket forenes krav til komfort, stil og kvalitet på aller beste måte.

Pikolinos sko - Et par til hver sesong

Hos Pikolinos finner du et godt utvalg sko for alle anledninger og årstider. Pikolinos boots er enkle og klassiske, med lekre detaljer. Den aller lekreste detaljen er det flotte håndverket og kvaliteten på læret. Disse bootsene hever antrekket og ser like stilige ut til bukse, så vel som kjole. Pikolinos Praga er derimot modellen som gjør hverdagen til en fest og tilfører festantrekket det lille ekstra. Dette er åpne pumps som lukkes med spenne rundt ankelen. Lekre, festlige farger og høye brede heler gjør susen uansett antrekk. Lekkert til jeans og feminint til skjørt eller kjole. Tar du en titt på Footway vil du finne mange modeller å velge mellom.

Plei med naturlige midler

Pikolinos sko ønsker at du tar godt vare på dem, slik at de kan gjøre jobben sin lenge. Skoene er laget av naturlige materialer, som vegetabilsk garvet skinn. Den beste måten å stelle skoene på er som følger: fjern skitt og smuss med en fuktig klut. Deretter gnir du skoene inn med en skokrem uten farge. Gå så over med en tørr klut. Impregner skoene med bivoks, så holder de seg lenge. Har skoene blitt fuktige, kan du fylle dem med avispapir. Dette trekker ut fuktigheten og gjør at skoen beholder fasongen. Når de ikke er i bruk, har skoene best av å bli oppbevart i romtemperatur.

Pikolinos sko online hos Footway

Handle Pikolinos boots på nett her hos oss på Footway. Vi har et godt utvalg og gode priser. Hos oss finner du også mange andre, flotte modeller fra nettopp dette merket. Vi tilbyr alle kunder fri frakt og retur. I tillegg har vi hele 180 dagers åpent kjøp, i tilfelle du av en eller annen grunn ikke kan bruke det paret du har kjøpt. Du handler dine nye sko trygt og enkelt hos oss på Footway.

Innlegg om Pikolinos
E
eva bugge -
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK