Playboy sko - kunnskap, kvalitet og klasse

Playboy sko kommer fra den tradisjonsrike Fabian familien i Danmark. Med kunnskap fra København og eleganse fra skomakere i Italia, Spania og Portugal, kan det ikke gå galt. Dette er det man kaller kvalitetssko.

Tradisjonsrike sko fra Fabian familien

Det danske selskapet Fabian Trading er basert i København og har omfattende kunnskap i kunsten å lage sko. I 50 år har to generasjoner av Fabian familien produsert sko med høy kvalitet, og har etterhvert fått et godt rykte i bransjen. Playboy sko ble først produsert i England i 1936 og er kjent som originalen. Skoene spilte en stor rolle i mote for menn, særlig på 60- og 70-tallet, da de var umåtelig populære blant menn som ønsket å være godt kledd. I dag samarbeider Fabian med de beste håndverkerne i Italia, Spania og Portugal. Skoene er laget i klassisk stil, skjønt justert og forbedret for å tilfredsstille den moderne hverdagen.

Playboy sko - tidløse og allsidige

Playboy herresko er tidløse og har en lang historie i mote for menn. De passer alle menn som ønsker å være godt kledd men likevel ha en avslappet stil. Den klassiske Playboy skoen kalles originalen fordi den var den første i en serie av kvalitets-fottøy for menn, men også fordi produksjonens prinsipp er det samme den dag i dag. Det er et par for allsidig bruk, enten det gjelder forretningsmøte, en tur på motorsykkel eller utflukt med seilbåt. Playboy damesko er designet spesielt for damene, men mange velger ofte et par fra kolleksjonen for menn, siden flere av modellene er unisex.

Kvalitet, passform og langvarige relasjoner

Skoene er produsert av dyktige håndverkere, og det er svært sjeldent at produsentene erstattes. Alle trinn i produksjonsprosessen er nøye kontrollert og med god erfaring i kunsten å lage sko. Det har fungert med alle typer materialer og bare ved å berøre skinnet kan man ane kvaliteten. Langvarige relasjoner er selskapets motto i form av både partnere og kunder. Hvis du er lykkelig eier av et par Playboy sko i semsket skinn eller annet materiale, bør du ta godt vare på dem slik at de bevarer sin kvalitet. Hold dem rene, tørk dem i romtemperatur og bruk impregneringsmiddel for semsket skinn.

Playboy sko online hos Footway

Leter du etter Playboy sko på nettet, har du funnet riktig sted. I Footway finner du sko for hele familien og for alle bruksområder. Du bestiller trygt og sikkert hos oss ??da vi tilbyr hele 180-dagers åpent kjøp. Vi leverer skoene dine raskt, med fri frakt og retur. Hos oss finner du det som gjør det litt hyggeligere å handle på nettet - god kundeservice og stort utvalg.

Playboy

Playboy sko online

|

Side 1 av 2

Få igjen
4922 Cognac
Få igjen
4922 Black
Få igjen
2671 Navy
Få igjen
Tuker Cognac
Få igjen
Rumi Cognac
Få igjen
4271W Cognac
Få igjen
4176 Brown
Få igjen
Trop 28-01
Få igjen
Flaky 08-01
Få igjen
2624 21-06
Få igjen
110295 01-01
Få igjen
Tanya
Få igjen
Robby Cognac
Få igjen
5401 Brown
Få igjen
10662 Cognac
Få igjen
Model 4225
Få igjen
Nice
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

66 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×