Bærekraftig skomote med sko fra Po-Zu

Po-Zu er et britisk merke som har vært på markedet siden 2006. I begynnelsen lagde de mest tøfler, men i dag finner du alle slags sko i sortimentet deres. Et av Po-Zus hjertebarn er miljøet, og dette jobber de også aktivt med i sin skoproduksjon, med solide skinnsko som holder lenge, men der også vegan -og vegetarianervennlige sko er en del av sortimentet.

Po-zu – sko og filosofi

Po-Zu er et japansk uttrykk som kan oversettes til pause. Uttrykket representerer en viktig del av merkets filosofi, og med Po-Zu-sko får føttene dine en pause fra konvensjonelle sko, og naturen beskyttes, ettersom de er opptatte av å ha en miljøvennlig produksjon.

Po-Zu-sko i forskjellige modeller

Når du shopper sko fra Po-Zu, gir du både føttene og miljøet en tjeneste, men det betyr ikke at du må gi avkall på stilen. Po-Zu har mange forskjellige skomodeller – der Po-Zu-boots er en av de mest populære. Po-Zu-sko og -boots kan styles med de fleste antrekk og er perfekte som hverdagssko.

Shop Po-Zu-sko online

Shop dine Po-Zu-sko online hos oss på Footway. Vi tilbyr deg som kunde kort leveringstid, fri frakt og fri retur samt åpent kjøp i 180 dager! Finn dine nye og miljøvennlige favorittsko i dag.

Po-zu sko online

|

Side 1 av 1

Få igjen
Pep
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

2 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×