Polecat, Sko

100 treff

Polecat sko er et nordisk varemerke

Polecat er et nordisk varemerke som er utviklet spesielt for tøffe værforhold. Med Polecat sko på føttene dine kan du nyte aktiviteter ute, uansett vær.

Nordiske sko for aktive mennesker!

Polecat er et nordisk varemerke for kvinner og menn som liker aktiviteter utendørs. Hvis du ser etter sko som både har god kvalitet og gir en god komfort for dine føtter vil Polecat sko være et godt alternativ. Ofte er Norden preget av dårlige værforhold med regn, snø og mye vind. Med sko fra Polecat vil ikke det være et problem lenger. Med en ny sko-teknologi som heter Triple Tex vil det gjøre skoene mye mer behagelig i tillegg til mange praktiske funksjoner som gjør skoene både vanntette, vindtette og som gjør at du kan kose deg med aktiviteter ute uten å tenke på det dårlige været.

Polecat sko er drømmeskoene for den aktive

Det er ikke alltid lett å finne det riktige paret med sko. Særlig ikke finne sko med de riktige egenskapene som gjør slik at du kan nyte ulike aktiviteter ute, uten å tenke på de dårlige værforholdene. Polecat har et stort utvalg av kvalitetssko som har akkurat de egenskapene. Polecat vintersko vil være veldig praktiske for deg som bor i Norge– Et land som ofte er preget av vekslende værforhold. Vann, vind og fuktighet vil ikke lenger stå i veien for dine aktiviteter. Med Polecat softshell teknologi vil det gjøre skoen mye mer elastisk, myke og betydelig lettere enn mange andre sko.

Med riktig pleie har du lengevarende sko

Det er fult mulig å ha samme par med sko i årevis uten at det går på bekostning av kvalitet og komfort. Med den riktige pleien vil sko fra Polecat være din følgesvenn. Ved kjøp av Polecat sko vil innkjøp av en effektiv lærbalsam være et sunt valg. Det vil rense dine sko og gi de livsgnisten tilbake ved langtidsbruk. Det er viktig med rensing og pleie regelmessig. Sko fra Polecat har mange innovative løsninger, slik som triple tex. Det er en trelags-løsning som gjør skoen vanntett, motstandsdyktig mot vind og fuktighet i skoen vil ikke lenger være et problem. Det vil gi god komfort selv på dager med mye regn og dårlig vær.

Polecat sko online hos Footway

Polecat boots på nett bestiller du enkelt her på Footway! Vi vil alltid spandere frakten på deg, så du har ingen ekstra utgifter utover det skoene koster. Som en bonus har vi også hurtige leveringer. Bestiller du i dag vil du kunne benytte skoen innen noen få dager. Med hele 180 dagers åpent kjøp kan du gratis returnere dine sko dersom du ikke ble helt fornøyd, eller har bestilt feil størrelse eller farge .

Innlegg om Polecat
V
Vigdis -
U
Unni -
Vis flere innlegg
435-0125 White
435-3410 Black
451-1043 Black
SALG
435-0105 Black
435-0929 Black
SALG
438-0901 Grey
SALG
435-0106 Red
413-0283 Black
SALG
435-0923 Black
435-0111 Beige
SALG
435-0125 Black
SALG
438-0901 Black
413-8016 Fuchsia
SALG
435-3410 White
SALG
Side 1 av 2

100 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK