Pony, Sko

1 treff

Pony sko og retro sneakers

Pony er et klassisk skomerke som lager sneakers i herlig retrostil. I sortimentet her på Footway får du tak i populære herremodeller fra merket, som fungerer bra både på jobb og til fritidsbruk.

Pony-sko og -sneakers – bakgrunn og materiale

Pony som merke ble etablert for over 40 år siden, nærmere bestemt i 1972. Helt siden den gang har de forsynt skoelskere over hele verden med sneakers i lekre farger. Pony legger blant annet stor vekt på ytre materialer, som skinn, noe som gir solide og slitesterke sko som holder seg fine i flere år med riktig pleie.

Pony-sneakers i mange modeller

Pony-sneakers og -sko kommer i mange ulike farger samt i høye og lave modeller. Derfor kan du velge farge og modell etter egen stil og smak og la skoene bli en viktig del av antrekket ditt. Velg mellom diskrete fargesammensetninger i mørkeblått eller hvitt og klare varianter i rødt og grønt. Eller hvorfor ikke satse på flere ulike par?

Bestill Pony-sko online på Footway

Kjøp dine neste Pony-sneakers online her på Footway. I tillegg til flotte sko kan vi tilby deg som kunde rask leveranse og fri frakt og retur, og du vil alltid ha 180 dagers åpent kjøp, slik kan du teste de nye skoene dine hjemme foran speilet.

FÅ IGJEN
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK