Sko

51 treff

Pretty Ballerinas sko – Komfort og eleganse

Pretty Ballerinas sko har med sine 90 år i bransjen opparbeidet seg et solid rykte som leverandør av kvalitetssko. Er du glad i feminine og anvendelige sko, vil du lett finne dine nye favoritter her.

Utviklet kvalitet i mer enn 90 år

Med mer enn 90 års erfaring har Pretty Ballerinas opparbeidet seg en unik kunnskap i å utvikle ballerina sko av god kvalitet og med et stilig design. Pretty Ballerinas sko er en av verdens mest kjente produsenter av ballerinasko og har flere kjente stilikoner som kunder, som blant annet Claudia Schiffer og Elle MacPherson. Kolleksjonen til Pretty Ballerinas består av ballerinasko i mange ulike farger og mønstre, så her er det ikke vanskelig å finne noe som passer deg. En kombinasjon av tekstil, skinn og gummi gir skoene den kvaliteten som skal til, i tillegg til at skoene svært komfortable å gå med.

Pretty Ballerinas sko – Mange farger og mønstre

Med Pretty Ballerinas ballerinasko vil du kunne kombinere en behagelig gåtur med noen dansetrinn. Når man utvikler sko er en av de største utfordringene nettopp dette med å lage sko som både er behagelige og av god kvalitet. Det har Pretty Ballerinas klart å kombinere! Som f.eks. med Pretty Ballerinas Angelis, et par søte sko med sløyfe på. Disse vil passe like godt om du er på jobb eller skal treffe en venninne på byen. Du kan bruke disse skoene både inne og ute. Ta på deg et skjørt eller en fin bukse og nyt dagen i visshet om at du tar deg godt ut.

Sko som varer lenge – Regelmessig rengjøring

Regelmessig rengjøring og pleie er viktig. Spesielt hvis du ønsker sko som du kan bruke i mange år. Sålene inne i disse skoene er av lær, noe som er med på å hindre at du blir våt på føttene dersom det regner litt ute. Hvis du bruker skoene ofte vil det være lurt å vaske skoene med en fuktig klut når du kommer hjem. Husk å oppbevare Pretty Ballerinas sko i romtemperatur når du ikke bruker dem. Det vil medføre at skoene ikke stivner og at de holder bedre på fasongen. Impregner sko av skinn minst en gang i måneden, slik at de takler ulike værforhold og holder seg bedre.

Pretty Ballerinas sko online hos Footway

Sko fra Pretty Ballerinas er et godt valg for deg som vil gå i behagelige og feminine sko. Med Pretty Ballerinas tilbud på nett vil du enkelt kunne bestille dine nye sko til en lav pris. Uansett hvor mange par du bestiller, får du alltid fri frakt og retur hos oss. Når du bestiller vil leveringen være hurtig slik at du kan ta noen dansetrinn med skoene om ikke altfor lenge. Har du fått feil størrelse, er det ingen grunn til å fortvile. Vi har hele 180 dagers åpent kjøp, slik at du enkelt kan bytte dine sko.

44876 Cognac
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

51 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK