PrimeBoots, Sko

9 treff

Primeboots – håndverk og utholdenhet

Firmaet Primeboots ble grunnlagt i 1989 i Valverdena del Calzado i Spania. Den spanske provinsen er kjent for sitt håndverk av sko og klær da de leverer slitesterke og kvalitetsprodukter til blant annet gruveindustrien.

Populære støvler med en stødig konstruksjon

Primeboots høst- og vintersko er ekstremt populære, velkjente, stilige og slitesterke. Konstruksjonen garanterer en lang holdbarhet, og ved behov kan støvlene såles om. Støvlene håndlages i to utpregede etapper som gjør at skoen følger foten samtidig som den puster.

Primeboots lager sko av høy kvalitet og tilbyr alt fra klassiske modeller som utstråler en tradisjonell design, til spesialkolleksjoner med fine detaljer, noe som gir en mer unik sko. Et par nye Primeboots er virkelig et godt kjøp og du kommer ikke til å bli misfornøyd.

Blant Primeboots store utvalg av støvler, støvletter, boots og vintersko, finnes det mange modeller å velge mellom. Her finnes så mye at du kan finne noe uansett hvilken stil du foretrekker – stilren, rocka, bohemsk, chic, slapp, casual og mye annet.

Lave Primeboots

Blant de mest populære modellene finner du lave primeboots. Her finner du modeller som Ascot og Bisham som enkelt fikser stilen din med sin enkle og stilrene utforming. Et par lave Primeboots kan du med fordel matche med blekte og litt slitte jeans og en oversize t-skjorte. Eller hvorfor ikke en tykk, strikket ullgenser? Sleng på deg et par litt rocka smykker, og stilen er komplett. Takket være at Primeboots er laget av slitesterkt lær, kan du bruke de lave støvlene dine i (nesten) all slags vær.

Flere farger – morsomme stiler

Primeboots kommer i flere farger, selv om svart er noe vanligere. Vi har brune Primeboots, beige, gråe, mønstrede og blå. De kommer i forskjellige materialer som lær og semsket skinn, med eller uten hæl. Takket være den store bredden, er det enkelt å finne noe som passer nettopp deg.

Høye Primeboots

Om du foretrekker et par høye støvler har du havnet på riktig sted. Den mest populære modellen deres er Primeboots Engineer, som har et skikkelig høyt skaft på 45,5 centimeter. Med høyden og den herlige svarte fargen, utstråler Primeboots Engineer attityde og stil – perfekt til et stilig skjørt.

Andre måter å matche dine høye Primeboots på:

  • Smale bukser eller leggings
  • En mindre kjole
  • Oversize t-skjorte sammen med leggings
  • Match med blyantskjørt for en litt striktere stil

Vedlikehold av Primeboots

Ok. Vi er kanskje litt masete når det gjelder skopleie. Men det finnes noen gode grunner til det, foruten at vi elsker sko like mye som du gjør.

  • 1) Vedlikeholdte støvler holder lengre
  • 2) Vedlikeholdte støvler er stiligere
  • 3) Det er morsomt å pleie støvlene sine

Impregner dine Primeboots med impregneringsspray noe som gjør at skoene tåler det nordiske klimaet bedre. Invester gjerne i et par skolester, helst i sedertre. Da holder støvlene dine passformen lengre, og blir også freshere på innsiden. Husk å bruke fett for å unngå kjedelige sprekker, og skokrem for få følelsen av nye sko.

Billige Primeboots hos Footway

Hos Footway finner du over 80 par fra Primeboots, samtlige til gode priser. Vi har alltid rask leveranse, gratis frakt og retur, samt 180 dagers åpent kjøp. Du kan enkelt bestille de hjem til deg og prøve skoene, og om de passer dårlig, er det bare å sende dem tilbake. Vi håper at du finner dine nye Primeboots på nett her hos Footway, bruk filteret vårt til venstre for å presisere søket ditt. Følg også med – iblant har vi enda lavere priser med salg på Primeboots.

Innlegg om PrimeBoots
S
Sandy -
C
caro -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

9 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK