Progetto Sko Online

0 treff

Progetto – sko for motebevisste kvinner

Progetto er et skomerke som først og fremst appellerer til moteinteresserte kvinner som prioriterer kvalitet og stil. Merket er kjent for sine komfortable, men likevel svært trendy sko.

Progretto-sko i ulike modeller

Progretto-sko kan tilby flere ulike modeller som passer til ulike anledninger. Boots eller Progretto ballerinasko kan være et godt alternativ til hverdags, eller når du ikke ønsker å gå med hæler. Til mer festlige anledninger kan kilehælene og høyhælte modeller passe bedre. Samtlige sko fra Progretto er solide, vakkert utformet og laget av høykvalitets materialer.

Ta vare på dine Progretto-sko

Med riktig pleie og vedlikehold kan skoene dine fra Progretto motstå slitasje og holde seg fine lenge. I tillegg til å såle om skoene etter behov, er vedlikehold – som impregnering og smøring av skinnet – viktig.

Kjøp Progetto-sko online

Kjøp dine neste Progretto-sko online hos oss på Footway, og føl deg beredt for både hverdagseventyr og festlige anledninger. Vi tilbyr alle kunder rask leveranse, fri frakt og gratis retur samt åpent kjøp i 180 dager. Dette gir deg muligheten til å prøve skoene i ro og fred foran speilet hjemme.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK