Puma, Sko

52 treff

Puma – sportsmote som holder seg i topp

Puma er et av verdens raskest voksende sportsmerker i dag. De lager alt fra sportssko og sneakers til sandaler og støvler. Det som kanskje kjennetegner Puma mest er den perfekte symbiosen som de har lykkes med å skape mellom kvalitet, komfort og stil. For det er jo viktig å se trendy og fin ut også når du er ute å trener? Ved å tilby fine sportssko i en overflod av modeller holder Puma seg på topp blant de største og mest populære sportsmerkene.

Puma – et ekte livsstilmerke

Puma er i første omgang et livsstilmerke. I deres kolleksjoner inngår alt fra sportsklær til sko, vesker, kaps og sportsutstyr. Men det er nok allikevel skoene som får den største oppmerksomheten. Hos Puma finner du fargesprakende sportssko i tøft design som kan brukes til både joggebukser og jeans. Nå er grensen mellom sportsklær og fritidsklær svært uklar og vi benytter oss i større grad av sportsinspirert mote i andre sammenhenger som ikke har noe med sport å gjøre. Puma har foruten treningsklær også fine skinnstøvler med i sortimentet sitt. Deres sneakers kommer i en mengde ulike farger og utforminger og kan kombineres fritt og etter smak for å forbedre en kul og ledig look.

En gigant på den internasjonale sportsarena

Rudolf Dassler startet Puma i 1948 etter at han forlot sin bror Adi ved roret for Adidas. Puma startet i begynnelsen som en tysk fabrikk som lagde sko og sportsutstyr i Herzogenaurach, vest i Tyskland. «Atom» og «Formstripe» ble blant de aller første modellene som Puma lanserte og raskt forvandlet seg til gitte favoritter verden over. Noen år etter Dasslers død ble Puma solgt videre til konsernet Cosa Liebermann, og siden den gang har Puma vært populært både blant trofaste kunder og store fotballstjerner. I dag går det an å velge og vrake blant deres hundretalls modeller som går fra en stilren basic look til lekre modeller i neonfargede tekstiler.

Puma på nett hos Footway

Footway har et bredt sortiment av sportssko, sandaler og boots fra Puma for både kvinner og menn. Du finner til og med en hel del i barnesortimentet dersom du leter etter sko for dine små. Klikk deg inn hos Footway ved å velge skostørrelse og avdeling så sparer du tid i letingen. Så kan du desto bedre nyte av å finne det perfekte paret, både for joggeturen og for en kveld ute på byen.

Innlegg om Puma
W
Wengel -
J
Jorunn Lemberget -
Vis flere innlegg
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

52 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK