Høyhælte sandaletter

6 treff

Høyhælte sandaletter – for moteriktige kvinner

Den høyhælte sandaletten er en klassiker som trofast har hengt med i motebildet i mange år. I dag lages det en rekke forskjellige modeller i materiale som skinn, semsket skinn og herlige mønstrede tekstiler. I vår tid har det vist seg å være mer populært enn noen sinne med høyhælte sandaletter, en sko som er en slags mellomting mellom den vampete stiletthælen og den informelle sandalen. Dette har gjort at en rekke moteikoner har lansert nye, freshe modeller med mye farge og design. I dag finnes det et helt hav av høyhælte sandaletter å velge mellom, alt fra glamorøse varianter i metalliske farger og moderne kilehæler, til klassiske modeller i nøytrale farger som passer perfekt til jobbdressen. Høyhælte sandaletter er en trend som ikke viser noe som helst tegn på å forsvinne innen de nærmeste årene.

Den ideelle festskoen

Høyhælte sandaletter er perfekte for nesten alle anledninger, uansett om du liker å bruke høye hæler til hverdags eller fest. Det handler snarere om hvor du bruker de og hva du setter de sammen med. Høyhælte sandaletter kan være et utmekret valg om du vil gi jobbantrekket ditt en mer feminin look. Et par stilige sandaletter passer også bra med skinny jeans eller en vakker, knelang kjole. Velger du sandaletter med åpen tå, passer du på å ""glamme"" opp resten av festantrekket ditt med for eksempel en ekstra sexy topp slik at looken din ikke føles altfor avslappet. For en mer hverdagslig stil kan du velge modeller med lavere hæl, kilehæl eller smal hæl.

En sko som stammer fra antikkens Romerrike

Tidlige skildringer av høye hæler kan ses på 3000 år gamle egyptiske veggmalerier. Sko med hæl ble da brukt av både menn og kvinner, oftest til seremonielle formål. Sandaletter med plattform ble kalt ""kothornoi"" eller ""buskins"" og var sko med høye korksåler som bruktes under den antikke, greske og romerske tiden.

Sandaletter på Footway

Fra moteriktige tresko i klassiske farger, til litt mer sexy varianter med smal hæl i glamorøse farger som sølv og gull. Hos Footway finner du et hav av modeller i fresh og kul design. Blant annet finner du populære merker som Rieker, Marc O'Polo og Miss Sixty i utvalget vårt. Du finner selvsagt også gullkorn fra svenske designere, samt fra en rekke nye trendsettermerker. Let deg fram til det perfekte paret med Footway!

46590 Black
SALG
46590 Camel
SALG
Scary Prairie
SALG
Side 1 av 1

6 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK