Høyhælte

96 treff

Høyhælet – en klassiker i mange varianter

Høyhælede sko er det naturlige valget for motebevisste kvinner som vil føle seg ekstra fine når de skal på fest. Så sant som det er sagt setter jo et par fine sko ofte prikken over i-en på en lekker outfit. For en mer ledig look finner du også stilrene varianter med bredere hæl som passer godt til et blusset skjørt eller et par jeans med lav midje. Høyere hæl forbindes i stedet med luksus, eleganse og fest. Her er det bare å velge og vrake blant luksuriøs design, shabby chic-inspirerte stiler og klassiske modeller som aldri går ut av mote.

En sko som passer til alle stiler og smaker

For å kvalifisere seg som høyhælet må hælen på skoene være minst sju centimeter. Komfortfaktoren har imidlertid med tiden blitt en mye viktigere faktor enn før. Nå benytter fabrikkene seg av mykere materialer og en bedre design som gjør at det føles minst like bekvemt å gå med høyhælet som i et par sneakers. Blant det enorme utvalget finner du ankelstøvletter, sandaletter, pumps og platåstøvletter i en mengde ulike utforminger og fargekombinasjoner. Nøytrale toner som svart, brunt og beige passer godt til en skikkelig jobbdress eller en klassisk kjole som matcher med en søt bluse eller en skjorte. Et par elegante pumps gjør aftenbekledningen til en fullkommen outfit og bør være med i garderoben til enhver motebevisst kvinne.

Hæler med en rik historie

Allerede på 1500-tallet ble det laget sko med høy og smal hæl til den noble overklassen, og da var det både mann og kvinne som brukte høyhælet. Det var derimot ikke før på midten av 1800-tallet at det begynte å produseres hæler i varierende høyde og form. Inn på 1900-tallet skiftet trendene dramatisk. På 30-tallet var det populært å bruke en lav og nett hæl. Senere kom Christian Dior på 50-tallet og revolusjonerte moteverdenen med sine attraktive stiletthæler. I dag kan man velge blant en mengde ulike stiler og former, og reglene for hvordan en hælsko skal se ut er avskaffet for lenge siden. Nå gjelder det bare å trives med dine hæler, uansett om du går med høye sandaletter eller lave tresko.

Høyhælet hos Footway

Footway har et bredt sortiment høyhælede sko for alle stiler og smaker! Du finner mengder av fine modeller fra Rieker, Vagabond, Steve Madden samt et stort antall andre varemerker. Høye hæler etterspørres av mange og via Footway er det enkelt å finne en fulltreffer!

22407-200 Grey
SALG
FÅ IGJEN
Numar Ferro
SALG
91.270.67 Black
SALG
Acer
SALG
BL 388
SALG
Orella
SALG
FÅ IGJEN
Allyy
SALG
Amelia
SALG
Harty 2
SALG
4022
SALG
BL 308
SALG
050600
SALG
Shony
SALG
Fairbanks
SALG
3922
SALG
Mare
SALG
1-1-22464-24 Navy
NYHET
Mulanje
SALG
Thompson
SALG
Rina
SALG
Yasleh
SALG
3923
SALG
Bebbie
SALG
3575
SALG
Merle Black
SALG
Side 1 av 2

96 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK