Butterfly Twists, Pumps med lave hæler

1 treff

Butterfly Twists – sammenleggbare sko

Skoene til Butterfly Twists er virkelig i særklasse. Foruten at skoene er stilige og passer til diverse outfits, er de til og med sammenleggbare. Med et par søte ballerinasko i valgfrie farger eller mønstre har du alltid et komfortabelt skovalg for hånden.

Butterfly Twists-sko – historie og kjente modeller

I 2007 ble Butterfly Twists grunnlagt. I dag er det en velkjent skoprodusent som er populær over hele verden. Alt begynte med at grunnleggerne gjorde et veddemål, der den som tapte, måtte gå med høye hæler en hel kveld. Etter gnagsår og ukomfortable føtter ble en idé født, og foretaket ble grunnlagt. I dag kan du kjøpe komfortable og stilige ballerinasko som kan legges sammen.

Butterfly Twists-sko – stiltips og vedlikehold

Takket være det smarte og sammenleggbare designet hos Butterfly Twists-sko kan du alltid få med deg skoene i vesken. Kanskje du har lyst til å bruke høye hæler på festen, men vet at det pleier å ende med halting og gnagsår? Ta med deg et praktisk skobytte! Butterfly Twists-sko finnes i en rekke stilige mønstre og farger, og de kan med fordel også brukes til hverdags.

Butterfly Twists-sko online på Footway

Alle jenter burde ha minst ett par Butterfly Twists-sko hjemme. Unn føttene dine det beste og klikk deg frem til et par allerede i dag. Hos oss på Footway vil vi at du skal trives, og vi byr derfor på gratis frakt, gratis retur og 180 dagers åpent kjøp.

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK