Minna Parikka, Pumps med lave hæler

1 treff

Sko i skinn fra Minna Parikka

Minna Parikka sko er spekket med personlighet og lekende detaljer. Designet er ofte høyhælte sko med et livlig design som virkelig setter oppmerksomheten mot føttene.

Et eventyr med Minna Parikka

Det hele begynte da finske Minna var 19 år gammel. Hun ville følge sine egne drømmer, som mange andre på den alderen, og hadde en drøm om å bli skodesigner. Hun tok valget om å flytte til London, hvor hun tilbragte de neste årene på å ta seg en utdanning innen skodesign. De fire neste årene etter utdannelsen reise hun rundt i Europa for å bo, jobbe og finne den riktige inspirasjonen for å skape drømmeskoene. I 2005 reiste hun tilbake til hjemlige trakter, mer presist Helsingfors. Der skulle hun utvikle Minna Parikka. Til nå har Minna gått fra å være en lokal skodesigner til å selge Minna Parikka sko til over 25 land med noen av de største varehusene i verden.

Minna Parikka sko med et lekent uttrykk

Når Minna Parikka designer sko vil hun gi dem litt morsomt og flørtende preg, ofte med kaniner som en inspirasjon. Minna Parikka Raquel og Minna Parikka Aurora er to av hennes mestselgende sko. Skoene finnes i knalle farger, som rosa, rød og blå. De trekker mye oppmerksomhet, og det er derfor noen ganger lurt å tone ned klærne for å få frem skoene. De høye hælene vil passe godt til den klassiske svarte kjolen, eller skinnbukser og en hvit enkel topp. Likevel er det kun du som setter grenser for hva du vil kombinere disse tøysete, dog elegante, skoene med.

Minna Parikka sko i skinn

Skoene fra Minna Parikka sko har til felles at de alle er laget av skinn. Sko i skinn trenger pleie og omsorg. Det er viktig å huske å impregnere skoene før de blir tatt i bruk. Du kan gjerne vaske skoene først med en lærsjampo. Om du ikke har dette, kan du også bruke en fuktig klut. Er du flink til å impregnere skoene dine vil du slippe disse hvite flekkene som kommer på skoene om vinteren. Det er anbefalt å vaske og impregnere skoene en gang i måneden. Skoene vil ha en langt lengre levetid om du behandler dem på riktig måte fra begynnelsen av.

Minna Parikka sko online hos Footway

Sko med morsomme detaljer finner du overalt her på Footway. I tillegg til at vi har sko til alle aldersgrupper og ønsker, har vi en meget rask leveringstid. Du får 180 dagers åpent kjøp hos oss. Er du ikke fornøyd med varene, så kan du enkelt returnere dem innen 180 dager og få pengene tilbake, eller en annen vare dersom du heller vil det. I tillegg så gir vi deg både fri frakt og gratis retur på alle dine kjøp hos oss. Gjør hverdagen din enda festligere med et par Minna Parikka sko fra Footway!

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK