Shoe Biz, Pumps med lave hæler

4 treff

Shoe Biz sko for målbevisste kvinner

Shoe Biz sko er lekende og eksperimenterende i sin form. Hovedfokuset er kvinnen som ønsker å følge de seneste trendene, men likevel føle seg komfortabel.

80-tallets dristige mønstre i praktisk design

Shoe Biz er søstermerket til Gardenia Copenhagen, et dansk merke som spesialiserer seg på å designe sko til kvinner av høy kvalitet. Shoe Biz ble introdusert i 1989. De startet sin visjon med en kvinnelig målgruppe, som ønsket moderne sko i dristige mønstre, men samtidig var praktiske og kunne brukes på kontoret. Sko fra Shoe Biz kombinerer komfort sammen med et stilig design, som oftest i skinn og lær. De strever alltid etter å ha et bredt spekter av sko som appellerer til flere, og du finner blant annet ballerinamodeller, sandaler, sneakers og støvler i alle mulige farger og fasonger i kolleksjonene.

Shoe Biz sko med eleganse og komfort

Shoe Biz Shoe Plateau passer når du skal møte venninnene i byen, men samtidig får dem deg til å føle deg stilig og trendy. Når man velger et par sko med høye hæler blir man med ett mer elegant, et smart knep for at bena dine skal oppleves som lengre. Eller hva med å sprade inn på kontoret med et par svarte Shoe Biz støvler i skinn? Den klassiske og evig moderne ankelstøvelen i glatt skinn, passer like bra til blazer og bukse som til et klassisk blyantskjørt. Shoe Biz sko gir deg en følelse av komfort og luksus på samme gang.

Sko som formes etter foten din

Shoe Biz sko produseres i hovedsak av lær og skinn. Lær former seg etter foten din og bli mer og mer komfortabel jo mer skoene brukes. Er du ute og går kan skoene fort bli litt skitne, og de kan da tørkes av med en fuktig klut. For å holde dine nye skinnsko like skinnende som ved første øyekast, samt beholde holdbarheten, kan du pusse dem med skokrem. Shoe Biz sine kolleksjoner har også sko som inneholder naturlige tekstilmaterialer. Sålene er laget av kraftig gummi og de forsterkede lestene lar skoene beholde sin form, samt fortsetter å være komfortable etter en lang spasertur.

Shoe Biz sko online hos Footway

På utkikk etter platåsko fra Shoe Biz? Bestill deg et par her på Footway. Med vår raske levering slipper du å vente lenge på dine nye sko. Er du usikker på om du føler deg komfortabel nok i dine nye sko, har du hele 180 dager på å bestemme deg. Når du handler hos oss får du dessuten fri frakt og fri retur.

Side 1 av 1

4 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK