Sixtyseven, Pumps med lave hæler

3 treff

Sixtyseven – kule sko for alle anledninger

Sixtyseven er et spanskt foretak som har produsert sko i mange år. Istedenfor for å satse på det som er aller mest trendy, har de valgt å lage sko som tiltaler moteinteresserte mennesker som ikke føyer seg etter trender, men som skaper sin egen stil. De benytter seg kun av de beste materialene og fremfor alt svært talentfulle skomakere med en håndverktradisjon som går flere hundre år tilbake. Dette gjør skoene til de høykvalitative accessoarene de er.

Skill deg ut eller gli inn i mengden – alt er mulig!

Skoene fra Sixtyseven passer de som vil skille seg ut og som liker å ha sko som folk kommer til å legge merke til og beundre. Avhengig av hvor mye du vil skille deg ut, kan de brukes i kombinasjon med alt fra en stilig dress i svart eller et iøynefallende antrekk med mye farge, mønster og dekorasjoner. Skoene kommer i mange forskjellige modeller slik at du alltid kan velge sko herfra, uansett om du skal til kontorjobben, til sommerfesten, gå en høsttur på en skogssti eller sette deg på et fly til USA for et besøk på Osca-gallaen.

Spansk drømmeteam med ekte håndverk

”Inspirert av verden, skapt i Spania”– slik beskriver Sixtyseven skoene sine. Foretaket og medarbeiderne er stolte over de kunnskapsrike håndverkerne som lager skoene deres; kunnskapen om hvordan man lager gode produkter har gått i arv i hundrevis av år. I Spania tar man denne kunsten på alvor, og Sixtyseven jobber kun med mennesker som er lidenskapelig intreresserte i håndverket. Selv de som ikke jobber praktiskt med å lage sko, som jobber innenfor PR, HR og kundeservice, er svært dyktige på sine områder. Det er ikke bare spanjolene som setter pris på skoene fra Sixtyseven, det kanadiske indiebandet Tegan and Sara liker de så godt at de brukte et par stilige Oxfords på Oscar-gallaen!

Sjekk ut Sixtyseven hos Footway

Merket er godt representert hos Footway med over 250 forskjellige modeller. Uansett sesong, værtype og formål, finner du mest sannsynlig et par Sixtysevens som passer deg. Footway har for eksempel et stort utvalg boots og støvletter i en rekke forskjellige modeller. Det finnes høye og lave skaft, platåsåle og vanlige, svarte, brune eller leopardmønstrede, varmefôrede eller ikke. Om solen skinner er det heller intet problem. På hjemmesiden kan man også finne kule tresko, kilehæler i herlig oransje semsket skinn, til og med klassiske hvite sneakers og lave reimsandaler som gjør sommerdagene enda mer komfortable. Footway har de riktige fargene, materialene og størrelsene, det gjelder bare å kunne velge.

Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK