Sandaletter

82 treff

Sandaletter – garantert stil og komfort

Sandaletter kan ha både høy og lav hæl og nå har det blitt vanlig med en mer moderne kilehæl. I dag lages det en overflod av ulike modeller som du kan bruke både til hverdags som til fest, noe som gjør sandaletter til en allround-sko. Ikke minst om sommeren. Materialet varier, fra lær og mokka til herlige mønstrede tekstiler. Både klassisk design og trendy snitt er vanlig. Her kan du finne noe for alle anledninger, stiler og smaker.

En sko for alle antrekk

Sandaletten kan sies å være kameleonen i skoverdenen. Den tilpasser seg i prinsipp til hver eneste stil og forsterker helheten uansett om du har på deg en fin kjole eller et par stilige jeans. Skal du på fest kan en glamorøs modell i glitrende gull eller sølv passe fint til den lille svarte. For en mer hverdagslig look kan du velge åpne modeller eller et par uten peeptoe, med høy eller lav hæl, kilehæl eller smal hæl. Ja, mulighetene er uendelige, særlig når det gjelder fargen på skoene. Her finner du alt fra klassisk brunt og svart, til heftig mønstrede sko med glitter, paljetter, rosetter og franser. Velg sandaletter etter anledning og klær for å kombinere en helhet som blir lagt merke til! Det kommer ofte nye modeller og for den som liker sandaletter finnes det alltid noe nytt å teste.

Fra Cleopatra til Beyoncé

De eldste skoene man kjenner til er faktisk sandaler som ble brukt i Egypt for 9 000 år siden. De lagde sko av palmeblader, bark og papyrus. Grekerne lagde i stedet sine sandaler av seljeblader, kvister og fibrer. Sandalene ble først og fremst brukt av skuespillere, ryttere, jegere og høyt ansette menn. I følge Herodotos var papyrus-sandaler en del av det nødvendige og karakteristiske utstyret som de egyptiske prestene gikk med. I dag benytter millioner av kvinner og menn seg av sandaler og sandaletter i hverdagslivene sine, deriblant verdenskjendiser som Kate Moss og Beyoncé som stolt har vist frem fine og trendy sandaletter for kameraene.

Sandaletter hos Footway

Footway har det meste som er mulig å ønske seg når det kommer til sandaletter. Det finnes mange kjente varemerker som har sluppet øyefangende og trendy kolleksjoner. Samtidig finnes de mer funksjonelle og friluftinspirerte alternativene som passer bra når du helst vil ha noe fint og moderne! Finn din neste favorittsandalett i sortimentet vårt!

97-10105 Black
SALG
97-29500 White
Calla Arroyo
SALG
97-00325 Black
SALG
97-10105 White
SALG
46590 Nude
SALG
28374-001 Black
SALG
46593 Nude
SALG
46591 Negro
SALG
Deva Bell Tan
SALG
Holdup-0002
SALG
28398-001 Black
SALG
Borne Antracita
SALG
175001f2t Skin
FÅ IGJEN
47959 Nude
SALG
30716 Black
SALG
97-59134 White
SALG
62411-45 Nubia
FÅ IGJEN
Freyda
SALG
Raquel Black
SALG
Jenny Marine/tan
SALG
Ericka
SALG
Rio Black
SALG
Aris
SALG
Angie Black
SALG
30695 Nude
SALG
46696 Camel
SALG
Side 1 av 2

82 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK