Sandaletter

14 treff

Tiger of Sweden – ekte svensk design

Tiger of Sweden står for minimalistisk design med moderne innslag. Tiger-Men- og Tiger-Women-kolleksjonene tiltaler først og fremst motebevisste bymennesker med høy inntekt som elsker en avslappet og luksuriøs stil. Tiger Jeans tiltaler derimot en yngre aldersgruppe som gjerne uttrykker seg gjennom farge og form.

Sko med mye design for både menn og kvinner

Det som skiller Tiger of Sweden fra andre lignende merker er deres ""A Different Cut""-filosofi. ""A Different Cut"" er et uttrykk for det som går utover hva man kan oppnå med tekstiler, saks, tråd og sting. ""A Different Cut"" er en sinnstilstand som oppmuntrer til innovasjon og kreativitet, noe som tydelig gjennomsyrer skokolleksjonene deres. Her finner du blant annet høye sneakers i flettet skinn, elegante slipins og stilrene støvletter. Et par kule sneakers fra Tiger of Sweden i hvite og sandfargede toner passer bra til en sliten jeansbukse eller et par leggings med linbluse for en fin vårlook. Eller hvorfor ikke matche et par glossy slipins i skinn med glidelås og spiss tå til en proper jobbdress? Tiger of Sweden har sko til alle anledninger i både klassiske modeller og lite tøffere skandinavisk-inspirert design.

Fra Uddevalla til resten av verden

Tiger of Sweden ble grunnlagt i 1903 i Uddevalla av skredderne Markus Schwarmann og Hjalmar Nordström. I begynnelsen ble foretaket kalt ""Tiger of Uddevalla"" og var et klesmerke. Det ble kun produsert klær for herrer på den tiden og målgruppen var da først og fremst eldre menn. I 1993 endrer Tiger of Sweden profil ved å gå et steg lengre med en tydelig visjon av å ""ta dressen fra banken til gaten"". Tanken var å kunne nå ut til nye målgrupper og gjøre foretaket mer lønnsomt ved at legge mer fokus på design. Fra å ha produsert skreddersydde klær gikk Tiger of Sweden over til å bli et av Sveriges ledende moteforetak med kolleksjoner for både menn og kvinner. I dag har varemerket i overkant av 1200 forhandlere verden over. Tiger of Sweden eies av danske IC Group siden 2003.

Tiger of Sweden online hos Footway

Footway har et bredt sortiment av sko, støvler og sandaler fra Tiger of Sweden med mange forskjellige modeller og farger. Siden foretaget ble grunnlagt, har de gått igjennom en rekke trender og epoker som har gitt masse erfaring om alle sorter klær og sko. Utvalget fra Tiger er stort og de fleste finner det de leter etter. På Footway finner du sko fra Tiger of Sweden ved å oppgi skostørrelse og avdeling. Vi er sikre på at du kommer til å bli fornøyd!

Side 1 av 1

14 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK