Stiletthæler

24 treff

Stilettsko – sko som utstråler eleganse og glamour

Høyhælte sko er det naturlige valget for motebevisste kvinner som vil gjøre seg ekstra fine når de skal på fest. De som anstrenger seg litt ekstra, tar på seg et par stilettsko med en tynnere og oftest høyere hæl i stilig design som gir en ekstra touch av glamour til et stilig antrekk. Stiletthæler forbindes ofte med luksus, glamour og fest. Her kan du velge og vrake blant lekre designede pumps, romantiske inspirerte sandaletter og klassiske modeller som aldri går av moten.

En sko for spesielle anledninger

Stiletthæler, enten det handler om støvler, sandaler eller pumps, kan bokstavelig talt endre antrekket ditt fra et kjedelig antrekk til en skikkelig stilig look. En tettsittende jeansbukse med en vakker bluse kan plutselig gå fra en stilren hverdagslook til et glamorøst antrekk om du matcher det med et par stilige stiletthæler. Du finner alt fra platåsko med nåltynn hæl, til klassiske modeller i et hav av farger og mønstre. Nøytrale toner som svart, brunt og beige passer godt til en stilig jobbdress med et pent snitt, mens et par lekre pumps i rosa eller korall tilfører ekstra eleganse til festantrekket.

En nykommer i skoverdens historie

Relativt tynne, høye hæler ble mer vanlig på slutten av 1900-tallet. Ettersom tiden gikk ble stiletthæler mer kjent for designen enn for deres evne til å gi lengde til beina. De var særlig forbundet med femme fatale-looken, og ansås først og fremst som et forførende klesplagg. Etter en innledende bølge av popularitet på 50-tallet, nådde de sin mest raffinerte form i begynnelsen av 60-tallet, når tærne på skoen nesten ble like smale som stiletthælen. Med årene har man sett tendenser som går tilbake til rundere former og noe tykkere yttersåler. Stilettskoen fikk en comeback på 80-tallet, men forsvant nesten helt på 90-tallet da man gikk over til å bruke kraftigere klosshæler. Den smale stiletthælen fikk derimot en reformasjon etter år 2000, da unge kvinner begynte bruke stiletter på jobb og sammen med slimfit-jeans.

Kjøp stilettsko på Footway

KG by Kurt Geiger, Calvin Klein og Steve Madden er vanlige merker som ofte forbindes med stilettsko. Samtlige får du hos Footway. Økt interesse og muligheten til å kombinere disse med hverdagsklær, har bidratt til at flere sko når ut til butikkene. Velkommen til Footway og nye stilettsko!

Allyy
SALG
zaab149
SALG
Twiggy
SALG
Doheny
SALG
Ray
SALG
S13106 Burbank
SALG
25899
SALG
73806
SALG
BL 383
SALG
Zzo
SALG
BL 314
SALG
Kristal
SALG
Olaya
SALG
BL 316
SALG
BL 236
SALG
BL 081
SALG
Side 1 av 1

24 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK