Tresko med lave hæler

69 treff

Fra hverdagssko til motefenomen: lavhælte tresko

Fra landlige hverdagssko til catwalkens heteste moteobjekt – treskoen har en lang historie bak seg. Nå for tiden finnes de i masse ulike modeller og farger, og denne, i begynnelsen tradisjonelt svenske skoen, har nå blitt et verdensfenomen som alle vil gå med. Clogs, eller lavhælte tresko, kan beskrives som en av moteverdenens største overraskelser – hvem skulle trodd at akkurat disse skoene, som jentene før brukte når de melket kuer, skulle bli et slikt ettertraktet basiselement i garderoben?

Sommer og sol – og tresko på føttene

Ingenting sier «sommer» like tydelig som bare ben og tresko – så når du skal på en piknik eller sommerfest i det grønne, bør dette være ditt første valg. Men treskoene passer ikke bare til deilige dager på landet – gjennom å kombinere en mønstret eller overdimensjonert skjorte med et par shorts og fine lavhælte tresko, kan du skape en lekker bohemsk look du kan bruke på byen eller når du treffer venner. Du som vil tiltrekke alles blikk, kan velge et par i glansfulle, rolige farger, eller med et fint mønster. Treskoene fikk sin comeback for noen år siden, og de har slått ordentlig gjennom – det finnes en modell for enhver smak, og du behøver ikke lete lenge for å finne det paret som passer din stil best.

Den moderne versjonen ble født på 70-tallet

Treskoene ble først tatt i bruk på 1300-tallet for å beskytte arbeidernes føtter. Men treskoen som motetrend ble ikke populær før på 70-tallet da ABBA gikk sammen med Treton for å lage sin egen linje unisex tresko. Björn og Benny slapp til og med ut låten «Treskofolket» - noe som gjorde at alle helt plutselig ville gå rundt i skoene. De kan kombineres med alt: maxikjoler, bukser med vide ben, denim-on-denim osv.

Lavhælte tresko på nett hos Footway

Med hjelp fra Footways smidige søkefunksjon kan du raskt og enkelt finne et bredt utvalg av lekre tresko i din størrelse. Det er modeller fra merker som: - Vagabond - Rieker - Sköna Marie - XTI - El Naturalista - Swedish Hasbeens - Soft Comfort Du som har bestemt deg for å prøve denne tidløse trenden, kan la fantasien leke med alle de kombinasjoner som er mulig til du finner en (eller kanskje flere!) som tiltaler deg. Rock treskoene på en måte som viser dine vakre ben og din kjærlighet for sommer og livet!

62459-00 Schwarz
62459-14 Pazifik
62459-31 Rose
K3714-14 Lake
43711-80 Weiss
61913-31 Rosa
619b9-31 Altrosa
48943 Jeans
SALG
Knyta Black
SALG
47656 Nude
SALG
Hedi Beige
SALG
Volti Black
SALG
490556 Navy
SALG
27233-001 Black
SALG
30657 Black
SALG
Klara Red
27231-003 Black
SALG
R4459-33 Rosso
SALG
19
SALG
Frida Soft Taupe
SALG
Eva Black
SALG
Frida Soft Lime
SALG
Side 1 av 2

69 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK