Tresko med lave hæler

10 treff

Er du på jakt etter stilren mote som balanserer kvalitet og pris med perfekt presisjon? Stopp her! Hos Tamaris finner du sko til alle livets begivenheter, både til hverdags, fest og jobb.

Det startet i Detmold

I den tyske byen Detmold ble det dannet et firma på slutten av 60-tallet som het Wortmann KG. En tysk skoprodusent som i dag er kjent over hele verden, med flere merker i sitt repertoar. Wortmann KG vokste raskt, og allerede etter fem år hadde de en omsetning på 20 millioner euro – og et lager på 25 000 kvadratmeter.

På åttitallet overtok de Wendel i byen Pirmasens, og på midten av åttitallet nådde de en omsetning på 100 millioner euro. På nittitallet startet de sin egen fabrikk i Pirmasens og begynte å produsere sko under merket Caprice.

På begynnelsen av 2000-tallet satset de på et nytt merke: Tamaris. Med fokus på trendy sko for prisbevisste kunder ble Tamaris en umiddelbar suksess.

Kjærlighet til håndverket

Årsakene til Tamaris’ fremgang er flere, men de selv mener at det handler om en usvikelig kjærlighet til håndverket og skoen. Med stilrene sko, gunstige priser og inspirerende materialer har Tamaris’ sko lyktes med å blande det hverdagslige med det eksklusive, catwalken med fortauet. Utvalget er stort, og Tamaris lager mange nye modeller hver sesong, alle med sin egen vakre look. De hopper mellom det ene og det andre og lager sko til hverdagen, til festen og til treningen. I disse tre underkategoriene er det enkelt å finne nye favoritter.

Alle gode ting er tre

Tamaris er elegante sko til hverdag og jobb, vanligvis laget i lær. Tamaris Trend er preget av trendy design. Sist ut er Tamaris Active, som retter seg mot de som liker sporty design og funksjon. Gjennom sine tre kategorier gjør Tamaris det mulig for alle å finne sko – og bli fornøyde. Faktisk eier annenhver kvinne i Tyskland et par Tamaris-sko.

Ansvar fra flere hold

Wortmann, som eier Tamaris, gjør mye for å redusere deres innvirkninger på miljøet. Blant annet jobber de tett med selve skoprodusentene, som for det meste foregår i Asia. I tillegg til positive miljøtiltak arbeider Wortmann ut fra flere andre faktorer som regulerer og tilrettelegger for en bedre arbeidsplass.
Blant annet jobber de for gode vilkår, ingen diskriminering, ingen barnearbeid, rettferdige lønnsforhold, sikkerhet, rettferdige arbeidstider og muligheter for de ansatte til å engasjere seg i fagforbund. De jobber også mot bestikkelser og korrupsjon. På Wortmann tar de ansvar overalt – og satser intenst på å få både kunder og medarbeidere til å trives.

Tamaris på Footway

Hos oss finner du mer enn 300 par Tamaris-sko. Her er alt fra flotte støvler, høyhælte sko, lave pensko, sandaler, støvletter og sporty sneakers. Et hundretalls farger og modeller gjør det enkelt å finne nettopp dine favoritter.

Side 1 av 1

10 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK