Rains Sko Online

0 treff

Tørre føtter med Rains-sko

Rains er en dansk støvelprodusent som med sine modeller sørger for at du holder føttene tørre, uten å gå på akkord med stil og eleganse. Med Rains støvler og klær blir regnklærne en integrert del av hverdagen din!

Rains-sko – bakgrunn og konsept

Rains ble lansert i 2012 og er et merke av dansk opprinnelse. Danmark er et land som ofte er utsatt for regn og vind, og det er denne erfaringen man har brukt i utviklingen av merkets kvalitetsprodukter. I tillegg til å lage sko er merket også kjent for sine kolleksjoner bestående av vesker og jakker. Med regnresistente sko og støvler kan du trosse selv de verste uværsdagene.

Rains-støvler i ulike farger

Både Rains-sko og de andre produktene kjennetegnes av sitt enkle design og lekre farger. Rains-støvler kommer i ulike fargenyanser som med fordel kan matches med regnjakken, paraplyen og andre plagg fra merket. La regnværsproduktene fra Rains bli en naturlig del av garderoben din og hold føttene tørre selv på de verste regndagene.

Kjøp Rains-sko online

Bestill dine Rains-boots online hos oss på Footway. Vi kan tilby sko i en rekke ulike farger. Vi tilbyr også rask leveranse, fri frakt og gratis retur samt åpent kjøp i 180 dager. Opplev vår utrolige service og prøv hjemme i ro og fred.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×