ras, Sko

2 treff

ras - luksuriøse sko fra Spania

Det spanske merket ras ble grunnlagt i 1988, og har siden den gang utstyrt kvinner med vakre sko til hverdag og fest. Takket være sin progressive holdning og eksklusive smak tilbyr de noen av markedets mest utsøkte kvinnesko i dag.

Bakgrunn og målgruppe for sko fra ras

Ved å kombinere innovasjon med ulike kulturer og materialer skaper ras noe nytt for dagens kvinner. Varemerket ras har gjennom hele sin tid i moteindustrien rettet seg mot unge, trendbevisste og urbane kvinner med eksklusiv smak.

Forskjellige skomodeller fra ras

Utover vakre hæler for sommerlige festkvelder er boots fra ras en populær modell for daglig bruk og når det har blitt kaldere ute. Skoene er tilgjengelige i en rekke stilige og varierte modeller og design, avhengig av anledningen og årstiden. Enten du foretrekker sko med eller uten hæl, så finner du noe fra ras som passer deg!

Online finner du sko og boots fra ras

Handle ditt neste par ras-sko eller ras-støvler online her hos oss på Footway. Vi tilbyr alle våre kunder rask levering og gratis frakt og retur. Med 180 dager åpent kjøp har du god tid til å prøve skoene hjemme i fred og ro.

752JU3G
SALG
Olaya
SALG
Nyheter
752JU3G
SALG
Olaya
SALG
Billigkroken
752JU3G
SALG
Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK