Sko

30 treff

Reebok Classic Leather – en klassiker fra Reebok

Reebok Classic Leather er en klassisk skokolleksjon som har vært en av Reeboks mest populære gjennom årene. Og hvis man kaster et kjapt blikk på de ulike modellene i kolleksjonen, er det ikke så vanskelig å forstå hvorfor de har fanget oppmerksomheten til så mange mennesker. Du kjenner helt sikkert en eller flere venner som har en variant av denne skoen allerede, ikke så rart når den på mange måter er den helt perfekte hverdagsskoen for både kvinner og menn. Kombinasjonen av materiale, passform og stil er nesten uslåelig – og hva mer enn dette kan man egentlig forvente av en sko?

Over 30 år med Reebok Classic Leather

Det var tilbake i 1983 at Reebok lanserte den første Classic Leather-modellen, da som løpesko. Men på grunn av det enkle designet, ble skoen raskt en populær hverdagssko ettersom de ga en avslappet og kul look. Reebok Classic Leather er på mange måter flaggskipmodellen til Reebok Classic, og den er like populær i dag som den var for over 30 år siden. Som de fleste andre populære modeller fra merket, har Reebok Classic Leather blitt redesignet og relansert flere ganger opp gjennom årene, noe som har resultert i svært mange kule, men fortsatt enkle hverdagsmodeller til både herrer og kvinner.

Reebok Classic Leather – riktig pleie for lær og semsket skinn

Reebok Classic Leather er, som navnet tilsier, sko laget av lær eller semsket skinn. Men modellene kommer ofte også i kombinasjon med tekstil, noe som kan gjøre de litt vanskeligere å vedlikeholde. Unngå søle og regnvær, og vask alltid av smuss og annen skit hvis du skitner til skoen. Hvis søle og lignende blir liggende utenpå materialet over lengre tid, svekkes egenskapene ved materialet, og skoene vil dermed ikke holde like lenge. Det finnes impregnering som er spesielt beregnet for semsket skinn, bruk denne hvis skoene du kjøper består av semsket skinn eller mokka.

Reebok Classic Leather – sneakeren som passer til det meste

Reebok Classic Leather er en enkel og kul hverdags-sneaker med lavt skaft og funksjonell gummisåle. Den har en enkelt, relativt slim passform, noe som gjør at den gjør seg veldig godt til mange forskjellige antrekk. Hvis du ønsker deg en god og allsidig sneaker for sommeren, vil en variant av Reebok Classic Leather være et godt valg. Denne kan brukes til både shorts, bukse, skjørt og kjole i tillegg til å gi føttene dine komfort sommeren igjennom. Kjøp deg et par Reebok Classic Leather White for eksempel, så vil du aldri mer føle at du har et kjedelig antrekk på jobb eller skolen.

Relatert til "reebok classic leather"
Side 1 av 1

30 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK