Sko

24 treff

Reebok CrossFit – perfekte sko for CrossFit

Som en av verdens ledende produsenter av sportssko og sneakers, er det ingen overraskelse at man finner en bred kolleksjon av sko spesielt egnet til treningsprogrammet CrossFit fra Reebok. Reebok CrossFit-kolleksjonen tilbyr perfekte sko tilpasset dette treningsprogrammet som har blitt så umåtelig populært de siste årene, til tross for at det har eksistert siden 1980-tallet. Når man driver med CrossFit trenger man sko som kan gi god stabilitet til føttene, og dette er selvfølgelig noe du får hvis du velger et par sko fra Reebok CrossFit. Dette er sko som også passer bra til andre former for trening, for eksempel vanlig styrkeløfting innendørs.

Reebok CrossFit – offisiell sponsor av treningsprogrammet CrossFit

Reebok er faktisk den offisielle sko- og klessponsoren for treningsprogrammet CrossFit, noe som betyr at skoene som produseres i Reebok CrossFit-kolleksjonen virkelig passer til denne måten å trene på. Dette partnerskapet har eksistert siden 2010, og det var året etter at Reebok lanserte sin første offisielle CrossFit-sko som het Reebok Nano, som nå har blitt en klassiker i CrossFit-miljøer verden over. Siden den gang har mange modeller blitt lansert, og basert på populariteten til både treningsformen CrossFit og skoene i Reebok CrossFit-kolleksjonen, er det er ingenting som tyder på at partnerskapet mellom Reebok og CrossFit ikke vil fortsette i fremtiden.

Reebok CrossFit sko har såler som gir deg stabilitet

Reebok CrossFit-skoene kommer vanligvis i enten tekstil eller syntet med en såle av gummi. De har en flat, stabil såle, akkurat slik sko tilpasset styrketrening skal ha, og en overdel som puster godt og gjør det komfortabelt for deg under treningen. Modellene i Reebok CrossFit-kolleksjonen er sko som er laget til innendørsbruk. For at de skal beholde funksjon og form lengst mulig, er det viktig å bruke skoene i de miljøene de er laget for. La skoene lufte seg godt etter at du har vært på trening, og følg ellers vedlikeholdsrådene som produsenten har gitt.

Reebok CrossFit-skoene tilsetter litt farge til treningsøkten

Som navnet Reebok CrossFit mer enn antyder, er dette sko helt perfekt tilpasset CrossFit-trening. De vil gi deg den stabiliteten du ønsker, samtidig som skoene også er behagelig å ha på foten. Reebok CrossFit-skoene kommer i forskjellige modeller, men noe ulike egenskaper, alt ettersom hvilket nivå du er på, fysikken din og lignende faktorer. Det viktigste er uansett å finne en modell som passer din fot helt perfekt, og som gjør CrossFit-treningen til en lek. En stor bonus er selvfølgelig at Reebok CrossFit kommer i svært mange kule, fargesprakende varianter slik at du kan se kul ut også på trening.

R Crossfit Nano 30
FEW LEFT
R Crossfit Nano 30
FEW LEFT
Relatert til "reebok crossfit"
Side 1 av 1

24 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK