Kom kjappere i form med et par Reebok Easytone

Reebok Easytone er en modell fra Reebok myntet på kvinner, og gjør faktisk at du kommer raskere i form! Tro det eller ei, men teknologien som skoen er basert på, aktiverer musklene dine på en ny måte mens du går. Et par Reebok Easytone på føttene vil altså gjøre at du får bedre effekt ut av gåturen din, enten det er en powerwalk-tur eller en guidet tur rundt i byen som er ditt neste reisemål. Heldigvis er dette også designmessig fine sko, så du trenger ikke la det gå utover stilen selv om du ønsker å få litt ekstra treningseffekt i hverdagen.

Reebok Easytone aktiverer musklene dine!

Reebok Easytone er sportssko lansert i 2009 og spesielt utviklet for å stramme og tone rumpen din mens du går. Dette gjøres ved at skoene aktiverer gluteus maximus-muskelen, eller den store setemuskelen som det også heter, samt hamstrings og leggmusklene når man går. Teknologien bak denne funksjonen er Reeboks egen DMX-teknologi og balanseputer. Det som skjer er at luft flyter fra forfot til hæl, noe som skaper en veldig myk demping samt at musklene aktiveres ettersom luften fører til at sålen blir mer ustabil. Musklene tvinges så til å tilpasse seg luftvolumet i putene. Helt genialt, for hva er vel bedre enn å trene når du egentlig ikke trener?

Reebok Easytone – sømløs design for mindre gnagsår

Modellene Reebok Easytone-kolleksjonen er slitesterke og svært holdbare brukssko. Blant modellene finner du varianter i slitesterke materialer som syntet og tekstil, og skoene har ofte en avtagbar, antibakteriell innersåle – perfekt for deg som svetter mye på føttene! Sko som brukes mye, har behov for å bli luftet for at ikke vond lukt skal sette seg, og det er også viktig å holde skoene rene for at materialet skal beholde funksjonen lengst mulig. Mange av Reebok Easytone-modellene kommer i en sømløs design, noe som gjør at du minsker risikoen for gnagsår betraktelig, et viktig aspekt ved sko som skal brukes mye.

Reebok Easytone – den perfekte sko når du skal gå mye

Dette er gode sportssko som passer perfekt som for eksempel walkingsko. Ta på deg dine Reebok Easytone sko når du går til og fra jobben, når du er på ferie eller er i andre situasjoner hvor du vet at du skal gå mye. Modellene i Reebok Easytone-serien kommer i anonyme farger som sort og grått, og gjerne med en liten fargedetalj i aksentfarge. Dette gjør skoene svært allsidige når det kommer til det å matche de til antrekk. Passer perfekt for deg som liker en litt sporty look til hverdags, enten du bruker bukse eller skjørt.

Sko

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×