Kjølig eleganse med Reebok Princess

Reebok Princess er en kul sneakermodell fra Reebok Classic. Som navnet tilsier, så passer disse skoene til prinsesser i alle aldre, størrelser og varianter. Reebok Princess er sko som balanserer den perfekte kombinasjonen av komfort og kulhet, og dette er modellen for deg som liker rene linjer og klare uttrykk. Uansett om du foretrekker å bruke bukser, skjørt eller kjoler, så kan en Reebok Princess-modell passe helt perfekt inn i garderoben din. Hvis du har en jobb der du står og går mye, men fortsatt ønsker å se kul ut, er dette skoen for deg!

Reebok Princess – den ultimate sneakeren for kvinner

Denne modellen minner om Freestyle-klassikeren Reebok lanserte i 1982. Freestyle var faktisk den første skoen fra merket spesielt designet for kvinner. Også Reebok Princess er myntet på kvinner, men denne modellen har lavere skaft enn sin forgjenger. I dag er det en av de mest populære modellene til Reebok, og brukes ofte i jobbsammenheng ettersom de er så komfortable. Reebok Princess brukes faktisk også i profesjonelle aerobic-konkurranser – og det var akkurat i dette segmentet at forgjengeren Freestyle hadde sitt store gjennombrudd på 1980-tallet. Reebok Princess er med andre ord en klassiker både til hverdags og i sportssammenheng.

Slik tar du vare på dine Reebok Princess –

Som alle andre modeller fra Reebok, så kommer Reebok Princess i forskjellige farger, materialer og fasonger. Når det gjelder materialer, så er syntet-materialer sammen med en gummisåle en veldig vanlig kombinasjon. Men Reebok Princess finnes også noen gang tilgjengelig i lær. Uansett hvilket materiale du velger, så er det viktig å ta vare på skoene. Dette betyr at du burde impregnere de med spray tilpasset det materialet du velger, samt holde de rene ved å tørke av skitt og smuss med det samme du skitner de til. Unngå å bruke skoene når det regner.

Slim eleganse både på jobb, treningsstudio og fest med Reebok Princess

Disse skoene er som oftest å finne i slim modell i enten svart eller hvit farge, for eksempel den klassiske Reebok Princess White. Denne slanke og stilrene sneakeren kommer garantert til å bli din nye favorittsko å bruke på jobben ettersom de er så behagelig å gå i. Og hvis du har planer om festligheter etter jobben, så passer de like godt inn der også. Til og med på aerobic-timen kan ikke denne skoen slå feil! Du får med andre ord en ordentlig klassiker når du kjøper et par Reebok Classic Princess.

Sko

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×