Kultklassikeren Reebok Pump

Med et par Reebok Pump på foten er du garantert et par sko som sitter svært godt takket være de tekniske egenskapene ved skoen, den såkalte Pump-teknologien. I tillegg til å sitte godt og være deilig på foten, har de også et sporty og kult uttrykk som gir deg en avslappet stil. Skoen har nærmest blitt som en kultklassiker å regne, og finnes i dag i mange ulike utforminger – noen har bibeholdt den brede passformen med høyt skaft, andre modeller er slankere i uttrykket og således mer lik de sneakers-modellene som er populære i dag.

Reebok Pump – banebrytende inflasjonsteknologi

Den første Reebok Pump-skoen ble lansert i 1989, og denne modellen fra Reebok var den første skoen som hadde en intern inflasjonsmekanisme. Denne regulerte den unike puten i den nedre og øvre tungen på skoen, noe som førte til at skoen ble låst rundt ankelen. Det var den amerikanske NBA-stjernen Dominique Wilkins – kjent som en av de beste dunkerne i NBAs historie – som introduserte skoene i en TV-reklame, til umiddelbar suksess. På nesten 30 år har denne modellen vært relansert flere ganger, blant annet i 2005 under navnet the Pump 2.0, og finnes i dag i varianter til både kvinner, menn og barn.

Reebok Pump – ulike farge- og materialkombinasjoner

Reebok Pump kommer i mange forskjellige modeller som har ulike kombinasjoner av materiale, farger og dekor. Noen av de mest vanlige materialene som brukes i disse skoene, er tekstil og syntet. De har som oftest også en såle av gummi. Hvis skoene er til utendørsbruk, så burde du impregnere disse før bruk med en spray/smurning tilpasset materialet. Husk at sneakers ikke burde brukes når det renger, selv om de tåler litt overfladisk vann. For at de skal holde seg fine i lengden burde de tas vare på fra første stund i henhold til vedlikeholdsrådene fra produsenten.

Reebok Pump er for deg som liker sko som vises

De klassiske Reebok Pump kommer i en bred og litt klumpete passform med høye skaft, så dette er absolutt sko for deg som liker at skoene vises. En Reebok Pump-modell passer veldig godt til jeans med litt avslappet passform, men kan også være kul til jeans i en trangere modell. Skoene kan også kle ned en kjole eller et skjørt hvis du ikke ønsker å være for pyntet i en festlig sammenheng. Reebok Pump er uansett veldig gode hverdagssko som passer perfekt for deg som ønsker litt ekstra stabilitet rundt ankelen. Reebok Pump kommer også i smalere varianter, også som treningssko.

Sko

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×