Komfort og stil med Reebok Ventilator

Noe som kanskje allerede avsløres med navnet, så har Reebok Ventilator en ventilasjonsteknologi som gjør at skoene puster. Dette gjør de til perfekte sko å bruke til hverdagens alle anledninger, også de hvor du blir svett! Men det er ikke bare Reebok Ventilators gode pusteevne som gjør de til en god sko, designen på skoen har siden begynnelsen av også vært svært vellykket med moteriktig bruk av fargekombinasjoner og detaljer. I dag finnes denne modellen i noen utrolig kule varianter. Med disse skoene på føttene blir du garantert lagt merke til.

Reebok Ventilator – skoen med eksepsjonelle pusteevner

Reebok Ventilator ble først lansert i 1990 som en lettvekts-sneaker med eksepsjonelle pusteevner. Modellen ble svært populær, og året etter lanserte Reebok en ny, litt forbedret versjon kalt Reebok Ventilator Supreme med en design som ytterligere forbedret bevegeligheten. Reebok Ventilator har vært relansert ved en rekke anledninger, blant annet i 2006 med Animal-serien som bestod av tre utrolig kule modeller med de fengende navnene Ventilator Ape, Cheetah og Horse. I 2014 lanserte merket også blant annet en variant med lysreflekterende materialer, kalt Night Vision Ventilators. I dag finnes denne modellen i flere ulike uttrykk, det burde derfor ikke være vanskelig å finne seg en favoritt!

Ta godt vare på dine Reebok Ventilator

Reebok Ventilator kommer i flere ulike materialer – både tekstil, lær, mesh og semsket skinn er vanlig, og selvfølgelig med en yttersåle av gummi. Mellomsålen er ofte laget i EVA, et svært mykt materiale som sikrer fotsålen din komfort dagen igjennom. Reebok Ventilator er en sneaker, og burde derfor ikke brukes når været ikke tillater det – for eksempel når det er snø eller regn, selv om skoene selvfølgelig tåler litt overfladisk væske. Det er også lurt å kjøpe impregnering og andre behandlinger tilpasset det materialet skoen er laget av, på denne måten vil du beholde skoene dine freshe og fine lengst mulig.

Reebok Ventilator – en tidløs silhuett som passer til alt

Den klassiske Reebok Ventilator-formen har en mellomslank silhuett, noe som gjør sko perfekt for deg som liker at skoene vises, men ikke altfor mye. Ettersom de har så gode pusteevner, er Reebok Ventilator-modellene gode å bruke i jobbsammenheng da de hjelper til med å holde føttene dine tørre. Skoen finnes i dag i flere ulike utførelser, både i knallfarger og litt mer duse fargekombinasjoner for deg som liker det litt mer anonymt. Bruk et par Reebok Ventilator til sommerkjolen, eller match de til jeansen for en casual og kul hverdagslook. Det finnes nesten ikke grenser for hva du kan bruke de til.

Sko

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×